Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki futárok képes leírás - Futár.tlap.hu
részletek »

Vidéki futárok - Futár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Vidéki futárok
Keresés
Találatok száma - 16 db
Belföldfuvar Gödöllő

Belföldfuvar Gödöllő

Köszönjük, hogy figyelmével megtiszteli honlapunkat, melyben bemutathatjuk cégünket, melyet 1994-ben egyéni vállalkozásként indítottunk egy teherautóval. Fő profilunk a szimpla árufuvarozás volt. Az eltelt 15 évet bővülő üzleti kapcsolatok, és a járműpark folyamatos korszerűsítése jellemezte. Cégünk fő tevékenysége a belföldi és kisebb mértékben a nemzetközi közúti szállítmányozási - területi irányultság nélkül.

ComplexPress Kft.

ComplexPress Kft.

A Complexpress Logisztika Kft. legfontosabb célja az, hogy más futárszolgálatoknál, csomagszállítóknál sokoldalúbb és több szolgáltatást nyújtson a csomagküldő vállalkozások részére. Folyamatos termékfejlesztésünkkel elértük, hogy ma már a belföldi és nemzetközi futárszolgálatok piacán is egyedülálló szolgáltatásokat és garanciákat nyújtunk. Így pl. a hagyományos csomagszállítás mellett munkaidőn kívüli csomagátvételre 2 teljes országot lefedő alternatív megoldást kínálunk országszerte több mint 3000 (!) átvételi ponton. Csomagolással, csomagolóanyaggal, díjmentes csomaglogisztikai átvilágítással, optimalizálási ajánlatokkal, innovatív megoldási javaslatokkal segítjük Partnereink munkáját a megszokott szolgáltatások nyújtása mellett. Szolgáltatásaink minőségére olyan biztosítékokat nyújtunk, amelyeket a futárszolgálatok között senki más. Csomagszállítási tevékenységünk túlnőtt Magyarország határain, így olyan nemzetközi futárszolgálattá fejlődtünk, amely a külföldi csomagszállításban is egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt. Így pl. több olyan országba is eljuttatjuk utánvétes küldeményeit, ahová multinacionális cégek sem.

Étel házhozszállítás Miskolc

Étel házhozszállítás Miskolc

Szeretettel várjuk az újra működő és újra egyre népszerűbb Kemencés Kisvendéglőbe. Éttermünk Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán van, a különleges hangulatú Tapolca Fogadóban. Étlapunk minden eddiginél nagyobb választékot kínál a hagyományos magyar konyha, és a legújabb specialitások kedvelőinek egyaránt. Ezen kívül, meglepően alacsony áron kétféle napi menüvel is szolgálunk, nem csak hétköznapokon, hétvégén is. Azok számára pedig, akik éppen nem tudnak ellátogatni éttermünkbe, létrehoztuk a Kemencés Ételfutárt, amely Miskolc területén díjmentesen kiszállítja ételeinket.

Fáma futár

Fáma futár

2008-ban indítottuk családi vállalkozásunk új ágazatát, a futár és csomagküldő szolgálatot. A több mint egy évtizede sikeresen működő vállalkozásban megszerzett kereskedelmi és logisztikai tapasztalatainkat összegyűjtve létrehoztuk a Fáma Futárt. Célunk egy megbízható, pontos, könnyen és egyszerűen átlátható, ám árak szempontjából fapados szolgáltatás nyújtása. Szeretnénk, ha ügyfeleink és állandó partnereink számára tarifáink és szolgáltatásaink matematikai egyenlet és hosszas böngészés nélkül is könnyen igénybe vehetők lennének. Tevékenységi körünk a futárposta minden szegmensét kiszolgálja. Az expressz futártól, a 24-48 órás kézbesítésen át, a borítéktól a 30 kg-os csomagig bármit célba juttatunk. Ügyfeleink igényeire tekintettel már az európai célállomások sem jelentenek gondot. Kollégáink szakmai tapasztalatának és talpraesett hozzáállásuknak köszönhetően a hirtelen felmerülő kérések, igények, problémák megoldása sem jelent problémát.

Futár - Debrecen

Futár - Debrecen

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Futár azonnal- FUTIKA Debrecen

Futár azonnal- FUTIKA Debrecen

Futár szolgálat. Országos futárszolgálat Debrecen. Gyorsposta, és futárposta szolgáltatás, eypressz szállítás, azonnal futár. * Országos futárszolgálat, * Gyorsposta, * Futárposta, * Kézbesítés, * Szállítás, * Sofőrszolgálat, * Boyszolgálat, ....és még sok más egyéb szolgáltatás, az ország területén.

Futárszolgálat Debrecen

Futárszolgálat Debrecen

Egy küldemény címre juttatásának leggyorsabb a módja: futárszolgálat igénybevétele. Küldeménye akár perceken belül eljut a címzetthez. Debrecen futárszolgálata, küldemények kézbesítésével, autós szállítással, házhozszállítással, tehertaxi szolgáltatással foglalkozik Debrecen és környékén, valamint az ország területén. Vállaljuk levelek és egyéb dokumentum (film, chromalin, tervrajz, aláírandó szerződés), adathordozó, reklámanyag, termékminta, vonat- repülő jegy, belépőjegy vagy bármely más - jogszabályokba nem ütköző - tárgy(ak) szállítását, akár azonnal is.

Futárszolgálat Miskolc

Futárszolgálat Miskolc

Ha küldeményét, bármilyen oknál fogva, pár órán belül kézbesíteni kell, arra az egyetlen megoldás a futárposta. Magyarországon száznál több kis- és közepes vállalkozás kínálja ezt a szolgáltatást. Ez a leggyorsabb módja a csomagküldésnek, mivel a futárszolgálatok, alap esetben a rendelés leadását követően azonnal elindulnak a küldeményért, és viszik is a címzetthez. Így a legtávolabbi belföldi címekre 5-6 órán, egy helyi fuvar esetében pedig akár 20 percen belül megtörténik a kézbesítés.

Galambos Trans Kft Szombathely

Galambos Trans Kft Szombathely

A Galambos Trans Kft., valamint a GALAMBOS Csoport alapját az 1991-ben indított magánvállalkozás teremtette meg. A pontosan és gyorsan végzett munka valamint a megbízható partneri kapcsolatok révén vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, 2002-ben cégünket kft-vé alakítottuk át. Jelenleg a Galambos Trans Kft-ben az ügyvezetői feladatokat Galambos Balázs és Galambos Tamás látják el.

Hirdetés
Háztól-házig csomagszállítás - Mecsek Média Kft.

Háztól-házig csomagszállítás - Mecsek Média Kft.

Rendeljen futárt még ma! Néhány ok, ami miatt érdemes pécsi futárcégünket választania, ha csomagot szeretne küldeni vagy hozatni. Az ország teljes területén háztól-házig, garantáltan másnapra kézbesítjük csomagját. A csomagokhoz ingyenes biztosítást adunk. Gyorsan és kényelmesen rendelhet futárt az év minden munkanapján, csupán telefonál vagy e-mailt küld és mi már jövünk is! Ráadásul nálunk nem kell mindent egy nagy dobozba tennie! Az ugyanarra a címre küldött csomagok súlya összeadódik, így akár 15 különálló dobozt is feladhat ugyanarra a címre, plusz költségek nélkül.

Porzsákfutár

Porzsákfutár

Papír, gyapjú alapanyagú porzsákok forgalmazása minden típusú porszívóhoz. Webáruházunkat, az Ön kényelméért hoztuk létre, hogy ne kelljen az üzleteket végigjárnia. Az itt vásárolt termékeket utánvétellel küldjük el Önnek a megadott címre, amit 24 órán belül feladunk. A porzsák használatával időt takarít meg hiszen nincs a kellemetlen zsákkirázás. Válassza Ön is porszívózásnak ezt a kényelmes módját.

PrestoFutárszolgálat Nagylók

PrestoFutárszolgálat Nagylók

Futárszolgálatunkat 2002-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy az addig megszerzett tapasztalatokat saját vállalkozásunk keretében tudjuk érvényesíteni. Az elmúlt időszak bebizonyította hogy érdemes volt. A mai világban egy vállalkozás elindítása és magas szinten történő üzemeltetése, sajnos nem könnyű feladat. Ezzel a kihívással nagyon sok vállalkozás szembesül megalakulásakor, de még a termelés alatt is. Ezt a gyakorlatból mi is nagyon jól tudjuk. Hogy ezt a magas szintet tartani tudjuk a Presto Futár elsőrendű szempontja az ügyfelünk teljes és azonnali kiszolgálása. Ennek érdekében munkatársaink abszolút rugalmasan és felelősségteljesen végzik a kézbesítést, legyen szó egy darab képeslapról, vagy pedig egy több millió forintot érő műszerről. Kérem tekintse meg bemutatkozó honlapunkat, hasonlítsa össze árainkat a piacon lévő többi szolgáltatóval és amennyiben próbára szeretne tenni minket, állunk rendelkezésére.

Redda Futárszolgálat Miskolc

Redda Futárszolgálat Miskolc

Cégünk Budapest egyik első futárszolgálataként 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy új alternatívát kínáljon sürgős küldemények kézbesítésére. Mivel megbízható, gyors és pontos szolgáltatásra nagy volt az igény, folyamatos növekedés indult el, mely azóta is tart. A kezdetekkor mindössze néhány futárt foglalkoztató cégből mára Budapest legtöbb motoros és autós futárt foglalkoztató szolgáltatójává váltunk, a sürgős küldemények szállításának piacán az elérhető legjobb szolgáltatásokat nyújtva. Az általunk havonta szállított mintegy 20.000 küldemény, és 1500 állandó megrendelőnk garancia a kiváló minőségre és a megbízhatóságra.

SióTrans Kft. Szekszárd

SióTrans Kft. Szekszárd

SióTrans Kft. - Belföldi fuvarozás és szállítmányozás, Nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás, Expressz fuvarozás, Raktározás A Sió-Trans Kft. 1991-ben kezdte meg tevékenységét a szállítmányozás teljes palettájával. A járműpark furgonoktól a 24 tonnás kamionokig ponyvás, dobozos, emelőhátfalas felépítményekkel egyaránt megtalálható, valamint egy csere felépítményes szerelvénnyel is rendelkezünk.

Szegedi Futárszolgálat

Szegedi Futárszolgálat

Igen kedvező tarifával dolgozunk, az év minden napján, 0-24 - óráig. Cégünk kisebb és nagyobb küldemények (levelek, kisebb csomagok, nagyobb csomagok 1400 kg-ig) kézbesítésével foglalkozik, személy- és kisteher gépkocsis szállítással. Futáraink ?A?, ?B?, ?C? kategóriás jogosítvánnyal és árurakodói vizsgával rendelkeznek. Szlogenünk: ?GYORSASÁG, PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG? Hívja ügyfélszolgálatunkat és kérjen egyedi árakat! Előre is köszönjük megtisztelő figyelmüket: B-KOMFORT

TORK futár webáruház

TORK futár webáruház

Online rendelhető mosdóhigiéniai termékek a TORK futár webáruházból! Tisztaság minden téren, a legapróbb részletekig! Minőségi mosdóhigiéniai termékek nagy választékát kínáljuk cégeknek, közületeknek. Hajtogatott kéztörlők, tekercses törlőpapírok, toalettpapírok és a hozzá tartozó különböző adagolók, folyékony szappanok és adagolók, ipari törlőkendők és adagolók, illatosítók és adagolóik, WC ülőke takarók, vizsgálóasztal terítők, kozmetikai kendők és adagolók, hulladékgyűjtők, szalvéták és adagolók, valamint egyéb kiegészítők a TORK futártól! Folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat, érdemes visszalátogatni oldalunkra! A házhozszállítást Magyarország egész területére vállaljuk, kedvező feltételekkel. Nettó 20 000 Ft értékű megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!

Tuti menü