Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi Futárszolgálat képes leírás - Futár.tlap.hu
részletek »

Nemzetközi Futárszolgálat - Futár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Nemzetközi Futárszolgálat
Keresés
Találatok száma - 10 db
Dhl

Dhl

A DHL mindig is fontosnak tartotta, hogy egyedi megoldásokat kínáljon különböző iparágak számára, amelyek nem csak logisztikai szempontból különlegesek, hanem figyelembe veszik az adott iparág vagy piac minden sajátos jellemzőjét. Piacvezető speciális iparági megoldásaink révén valódi versenyelőnyt nyújtunk ügyfeleink számára.

DPD

DPD

DPD termékek és szolgáltatások. A lehető legjobb megoldás csomagjai szállítására. A DPD átfogó szolgáltatást nyújt Önnek belföldi és a nemzetközi csomagszállításban egyaránt. Mindezt kiváló minőséggel, versenyképes áron kínáljuk. Ön nyugodtan ránk bízhatja magát: kiszállítjuk csomagját több, mint 220 országba, gyorsan és megbízhatóan.

Fair & Speed Trans

Fair & Speed Trans

Munkát vállaltál vagy diákként tanulsz Angliában? A kedvenc dolgaidat kivinnéd magaddal? Hazajönnél és túl sok a cuccod? A repülőn drága a túlsúly? Nagyon jó áron vettél dolgokat? Szeretnél a családodnak ajándékot küldeni? Itthonról szeretnének csomagot küldeni Neked? Egy megbízható szállítóra van szükséged itthon és otthon között? Akkor a legjobb helyen vagy! Családi vállalkozásunk biztosítja számodra a megbízható csomagküldést és költöztetést Magyarország és Anglia között.

FedEx

FedEx

FedEx Express kitalált expressz forgalmazás és az iparág globális vezetője, amely gyors, megbízható, időben határozott kézbesítés több mint 220 ország és terület, összekötő piacokat alkotó több mint 90 százaléka a világ bruttó hazai termékének belül 1-3 munkanap. Páratlan légi útvonal hatóságok és a közlekedési infrastruktúra, kombinálva a legmodernebb információs technológia, hogy a FedEx Express a világ legnagyobb expressz szállítási vállalat, amely gyors és megbízható szolgáltatásokat több mint 3,6 millió szállítmányok minden munkanapon.

GLS

GLS

A GLS Hungary 1998 óta van jelen a magyar csomagpiacon. A GLS lelkes magyar csapatának törekvése, hogy a magyar mezőny élvonalába emelje a céget, sikeres volt. Az időgarantált, belföldi csomagszállításban a GLS teljesítménye élenjáró, a csomagkezelés technológiája, a csomaginformáció elérhetősége, a kiszállítási mutatók egyaránt a minőséget és a megbízhatóságot társítják a helyi piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatás kínálathoz.

Royal Sprint Kft.

Royal Sprint Kft.

Royal sprint, royal-sprint, royal sprint futárszolgálat, royal, futárszolgálat, royalsprint, royal express, sprint, juventus, frigo, royal.hu, expressz, royal futarszolgalat, royal futár, telefon, telefax, kereskedelem, fuvar, rs, idő, budapest, megbízható, gyors, olcsó, megbízható, courier, speed, fast, international, safety, DVDcover, ajándék, fotokidolgozás

SOS-Sofőr Futárszolgálati Kft.

SOS-Sofőr Futárszolgálati Kft.

Feladatunknak érezzük, hogy ügyfeleinktől átvegyük a csomagszállítás szervezésének gondját. Mit Kínálunk Önnek? Rugalmas szolgáltatásokat. Próbaút kedvezményt, állandó partnereknek speciális futárszolgálati megoldásokat és további volumen kedvezményeket. Valamint állandó, gyakorlott, diszkrét, megbízható futárokat, 24 órás ügyeletet, pontos ajánlatot, ügykezelést, árat és számlázást! Sokat tanulunk megrendelőinktől, akik újabb és újabb futárpostai és futárszolgálati igényekkel keresnek meg minket, melyek segítenek minket, hogy egyre felkészültebben fogadjuk megrendelőink nem szokványos kívánságait. Legyen szó tehát vidéki, vagy budapesti; országos, vagy nemzetközi szállításról, forduljon hozzánk bizalommal!

Sprinter Futárszolgálat Kft.

Sprinter Futárszolgálat Kft.

A Sprinter Futárszolgálat a hazai CEP piac (futár-, expressz- és csomagpiac) egyik kiemelkedő csomagszállítója, aki Ügyfeleinek folyamatosan növekvő elvárásainak való megfelelést, elégedettségét tartja szem előtt. Szolgáltatásunk - országos lefedettséget biztosító - logisztikai hálózatunk által az ország egész területén túlmenően külföldre is kiterjed. SPRINTER Futárszolgálat Kft. 2008. februárjától a SKYNET WORLDWIDE EXPRESS hálózat teljes jogú tagjaként, egyúttal kizárólagos képviselőjeként Magyarországon, megkezdte nemzetközi csomagszállítási tevékenységét. Expressz levél-, dokumentum- és csomagszállítás Európában akár 1 nap alatt is (aktuális szolgáltatási feltételek szerinti célállomások esetén) a SkyNet világhálózat segítségével!

TNT Express

TNT Express

TNT Express - Főoldal futárszolgálat. 1946-ban Ken Thomas egyetlen kamionnal elindította saját fuvarozó vállalkozását Ausztráliában Az 1950-es években Thomas Nationwide Transport felvirágzott miután bevezette új éjszakai szolgáltatásait 50 év alatt a bővüléseknek és a felvásárlásoknak köszönhetően a TNT kiterjedt légi és közúti hálózattal rendelkező globális vállalattá nőtt.

Hirdetés
Town to town

Town to town

a Town to Town egy nemzetközi futárszolgálat. A világ minden pontjára szállítunk gyorsan és megbízhatóan.A Town to Town kicsi ahhoz, hogy igényeinek rugalmasan megfeleljen, de elég nagy ahhoz, hogy pontosan teljesítse megbízásait. A town to town futárszolgálat az alábbi országokban elérhető: Ausztria, Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovénia, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Lengyelország és Horvátország. Mi elszállítjuk leveleit és csomagjait légi úton, vagy fedélzeti futárral. Közúton a környező országokba kedvezőbb tarifával. A town to town minden csomagjára talál megfelelő szállítási megoldást legyen akár levél, dokumentum, áru vagy raklap.

Tuti menü