Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés, árurakodás képes leírás: Lakossági - Zongora [2. oldal]
részletek »

Költöztetés, árurakodás: Lakossági - Zongora [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Költöztetés, árurakodás
Keresés
Találatok száma - 22 db
Lakossági és irodaköltöztetés

Lakossági és irodaköltöztetés

Cégünk fő szolgáltatásai közé tartozik az olcsó nemzetközi, és belföldi költöztetés, irodaköltöztetés, árufuvarozás, éjszakai bútorszállítás, valamint bútorok szét- és összeszerelése is. Jelenleg négy teherautóval rendelkezünk, ezért nálunk nem fordulhat elő, hogy műszaki probléma miatt egy előre megrendelt költöztetés miattunk meghiúsuljon. A költöztetésekre teljeskörű garanciát vállalunk, hiszen cégünk rendelkezik fuvarozói árukár felelősségbiztosítással. Ha tehát Ön is egy megbízható költöztető céget keres, látogasson el weboldalunkra és kérjen árajánlatot online!

Moving Service, költöztetés határok nélkül

Moving Service, költöztetés határok nélkül

A Moving Service kft. nevében örömmel üdvözlöm honlapunkon. Oldalunkon olyan információkat állítottunk össze, melyek lehetővé teszik, hogy minden kedves megrendelőnk ideális megoldást találjon a költöztetés és azzal összefüggő szolgáltatások pontos, költséghatékony ellátására. Cégünk, egyedi, testre szabott, komplex-csomagjával versenyképes szolgáltatást garantál, ami megkönnyíti az Ön költözését.

Royal Moving költöztetés

Royal Moving költöztetés

Ország határaink kívül eső kezdő, vagy célállomások esetén nemzetközi költöztetés szolgáltatásunk tudja segíteni cégének, vagy családjának költözését. Belföldi költöztetés szolgáltatásunk pedig az ország bármely településéről, bármely másik településére való költözését tudja segíteni. Áraink ügyfeleink ajánlása szerint úgy lettek kialakítva, hogy nincs alapdíjunk.

Trézsi Kft költöztetés

Trézsi Kft költöztetés

Cégünk vállalja irodák, magánszemélyek költöztetését, raktározást, nagyméretű bútorok, nehéz tárgyak emelését, eresztését. Továbbá állunk rendelkezésére csomagolás, lomtalanítás, és selejtezés szolgáltatásainkkal.

Zongora, pianínó, bútor szállítás

Zongora, pianínó, bútor szállítás

Személyre szabott költöztetés ajtótól ajtóig, Budapesten és vidéken! Tudjuk, hogy nincs két egyforma költözés, nálunk Ön és az Ön igényei a legfontosabbak! A rakodás és a bútorszállítás mellett a ki- és a becsomagolást is elvégezzük, ha szeretné. Mikor zongorát vagy páncélszekrényt kell költöztetni, ránk akkor is számíthat! A pontosságot és kedvező árakat garantáljuk, ahogyan azt is, hogy egyetlen bútora sem fog megsérülni a szállításkor. A fentieken túl nehézgép-szállításban is profik vagyunk. Azt is jól tudjuk, hogy az irodaköltöztetés egy külön műfaj, de ezzel is nyugodtan megbízhat bennünket, hiszen van benne tapasztalatunk!

Tuti menü