Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés, árurakodás képes leírás - Futár.tlap.hu
részletek »

Költöztetés, árurakodás - Futár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Költöztetés, árurakodás
Keresés
Találatok száma - 22 db
0-24 költöztetés

0-24 költöztetés

Cégünk alapítói 1990-es évek óta aktív résztvevői a fuvarozási piacnak. A hosszú évek és a legkülönfélébb igények és munkák gyakorlatát, illetve kapcsolatrendszerét felhasználva mára a cég eljutott arra a szintre, hogy a megrendelőknek széles szolgáltatási tevékenységgel és magas színvonallal tud rendelkezésére állni. A munkatársak, dolgozók, alvállalkozók csak a legmegbízhatóbb szakemberek közül kerülhetnek ki. A vezetőség élén nagy szakmai tapasztalattal rendelkező közlekedésmérnökök állnak. Az utóbbi időkben a profil főként a fuvarok, szállítások lebonyolításának megszervezésére összpontosított, hogy mindig a legoptimálisabb megoldást kínálja a megrendelőknek. Az évek során számos cég, nagyvállalat és magánszemély vette igénybe szolgáltatásainkat a legnagyobb megelégedettség kíséretében.

Bauerteher

Bauerteher

Társaságunk 1988 óta a belföldi közúti fuvarozás rendkívül széles skálájával foglalkozik. Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot térítés fejében biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás - a fuvarozás minden gondját átvállaljuk!

BudaTeher költöztetés

BudaTeher költöztetés

Minden ami költöztetés: lakossági költöztetés, irodaház költöztetés, irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, informatikai költöztetés, számítógépes hálózatok költöztetése, nehézgépszállítás. Minden ami konténeres szállítás: konténeres hulladék szállítás, építési törmelék konténeres szállítása, hulladékszállítás, modern szelektív hulladékszállítás, sittszállítás, települési szilárdhulladék szállítás. Minden ami fuvarozás: közúti fuvarozás, belföldi fuvarozás, fuvarszervezés. Minden ami szállítás: szállítás, közúti szállítás, közúti szállítmányozás, szállítmányozás, logisztika. Minden ami áruszállítás: raklapos áruszállítás, ömlesztett áru szállítása, áruterítés. Minden ami teherszállítás: közúti áruszállítás, közúti árufuvarozás, közúti árufuvarozás, anyagmozgatás, közúti teherszállítás, belföldi és nemzetközi költöztetés, ADR-es szállítás csomagolás, bútorszerelés. Minden ami: moving, removal, relocation, trucking, We are experts on moving - removal - relocation - trucking, mover movers, M

Dalmatransz költöztetés

Dalmatransz költöztetés

Cégalapítónk a 80-as évek végétől foglalkozik teher- szállítással, költöztetéssel. Kezdetekben egyszemélyes, egy teherautós vállalkozás voltunk. Az évtizedek alatt összegyűlt tapasztalatunkra alapozva fejlesztjük, bővítjük tovább cégünket. Sok éves tapasztalatunk a garancia a problémamentes költöztetésre. A cégvezetés családi vállalkozásként működik, ezért is tudjuk garantálni ügyfeleink számára a kiemelkedő odafigyelést. Fő profilunkat a költöztetés, szállítás jelenti, belföldi és nemzetközi szinten. Jelenleg hét teherautóval és változó számú alkalmazottal dolgozunk. Sofőr- és rakodócsapatunkat tapasztalt, megbízható emberekből válogattuk össze. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek (BAF,CMR), így az általunk szállított árúra garanciát vállalunk a szállítás során.

Dió-költöztetés

Dió-költöztetés

Költöztető cégünk 1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakás költöztetésel valamint irodaköltöztetéssel foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel végeztünk költöztetéseket, mára öt teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére a hét minden napján. Vállalunk minden tevékenységet ami kapcsolatban van lakásköltöztetéssel, valamint irodaköltöztetéssel , többek között bútorszerelést,csomagolást, felcimkézést, páncélszekrényszállítást,zongoraszállítá st,lomtalanítást,iratmegsemmisítést,rakt á rozást,bútorfelhúzást.gépszállítást .

Dryman Team Kft.

Dryman Team Kft.

Társaságunk 2005 decemberében került bejegyzésre a Fővárosi Bíróság Cégbírósága által, Drayman Team Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság névvel, a 01-09-864697 cégjegyzék szám alatt. Székhelyünket Kispesten a XIX. kerületben lehet megtalálni a Kisfaludy utca 181. szám alatt. A többségi tulajdonos a cég alakulását megelőzően, mint egyéni vállalkozó 1992 óta gyakorolja a közúti áruszállítás szakmát. Gyakorlatilag az egyéni vállalkozás utódjaként folytatja a társaság a fuvarozási tevékenységet, most már korlátolt felelősségű gazdasági társasági formában. Mint ahogy az a gyakorlatban szokott lenni több tevékenységet is megjelöltek az alapítás során a tulajdonosok, hogy megvalósuljon a több lábon állás feltétele. Így aztán szolgáltatásaink között megtalálható a személyi számítógépek javítása valamint az üzleti tanácsadás a kis- és nagykereskedelem és a biztonságtechnikai szerelés is.

Elefántteher

Elefántteher

Költöztetés, nemzetközi költöztetés egyszerűen, korrekt áron. Szakszerű költöztetés az elefánt erejével, az elefantteher.hu-n. minőségi költöztetés az ország egész területén vagy akár külföldön is profik segítségével, hogy a költözés ne okozzon nehézséget. A költöztetésinformációiról érdeklődjön honlapunkon. Munkatársainkkal több, mint 17 éve gyűjtjük az Ön számár oly értékes költöztetői, szállítói és nemzetközi költöztetői tapasztalatunkat, s bátran elmondhatjuk, minden elképzelhető helyzettel volt már szerencsénk találkozni és megbirkózni.

Elviszteher költöztetés

Elviszteher költöztetés

Egy óra alatt lebonyolítható bútorszállítás és költöztetés Budapesten igen olcsó áron az Elviszteher jóvoltából! Ha nem szeretne bajlódni a bútorszállítással, és ránk kívánja hagyni a piszkos munkát, akkor ránk számíthat, bruttó 6000 Ft-ért elvégezzük tehertaxi segítségével az oldalunkon talál néhány hasznos tanácsot költöztetéshez.

Eumovers

Eumovers

Vállalkozásunk közel 20 éve foglalkozik belföldi, illetve nemzetközi fuvarozással költöztetéssel. Gépkocsiparkunk új, jó állapotú teherautókból áll. Törekedtünk arra hogy a szállítási igényeknek legmegfelelőbb autót tudjuk biztosítani, így a kisbusztól a kamionig talál autót gépkocsiparkunkban. Sofőr- és rakodócsapatunk sok év tapasztalatával rendelkezik a szállítás területén. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek. Az általunk csomagolt és szállított bútorokra, értéktárgyakra garanciát vállalunk.

Hirdetés
Euromove&Relocation

Euromove&Relocation

Cégünk, az EUROMOVE az egyetlen magyar tulajdonban lévő, nemzetközi költöztetést végző cég. Mivel a nemzetközi költöztetés Magyarországon csak 1990 körül kezdődött el, cégünk nemzetközi összehasonlításban viszonylag rövid múltra tekint vissza, szemben például a német iparág 125 éves múltjával.

Expressz költöztetés

Expressz költöztetés

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik lakossági és közületi költöztetés valamint speciális szállításokkal, belső pakolásokkal, trezorszállítással és anyagmozgatással. Munkatársaink nagy szakmai gyakorlattal pontossággal és hatékonysággal dolgoznak a költöztetés és szállítás minden formájában egy cél érdekében, hogy Önnek megbízható gyors pontos és korrekt szolgáltatást tudjunk nyújtani, legyen a feladat költöztetés, szállítás, vagy speciális szakértelmet kívánó nehéz gép, napkollektor, zongora (pianínó), trezor (széf) szállítás, költöztetés . Szolgáltatásaink között szerepel még a teherautó bérbeadás, trezorszállítás, fuvarozás.

Fresh Kft. költöztetés

Fresh Kft. költöztetés

A Fresh Kft. több mint két évtizede van jelen a költöztetés, szállítás piacon. Szolgáltatásaink széles körével igazodunk megrendelőink speciális igényeihez. Az évek során komoly összehangolt munkavégzést sajátítottunk el, így készen állunk a legnehezebb kihívásokra is. Lakossági és közületi költöztetés területén is otthonosan mozgunk. Összeszokott csaptunk, minden igényt kielégítő járműparkunk van. Szolgáltatásaink közül talán a legfontosabbak a következők: iroda és lakásköltöztetés, bútorszállítás, igény szerint bútorszerelés, bútorlomtalanítás, könyvtári állományok költöztetése, irattárak pakolása és költöztetése, költöztetés Budapesten, költöztetés vidékre, zongora szállítás, páncélszekrény szállítás.

Fuvarbörze

Fuvarbörze

A www.fuvarborze.biz azért jött létre, hogy a mindennapi rutinfeladatokat, mint az üres kapacitáshoz szállíttató vagy az üres kocsi keresése még gyorsabban, hatékonyabban, már-már automatikusan menjen, csökkentve ezzel a keresési munkával járó költségeket, a hirdetési költségeket. Így a szállíttatni kívánó ügyfelek böngészhetik a fuvarozók szabad kapacitásait és visszautóit, a fuvarozók pedig böngészhetik a szállíttatók által feltöltött elszállításra váró rakományokat és egyéb munkaajánlatokat. Rendszerünk igen egyszerűen, ám nagyon hatékonyan és praktikusan üzemel. Jellemző rá a könnyű használhatóság és az áttekinthetőség. Nálunk a Fuvarozók ingyen és korlátlanul böngészhetnek az elszállításra váró rakományok és a meghirdetett munkaajánlatok között. Az itt regisztrált Fuvarozók bejelentkezés után szabadon jelentkezhetnek a rakományokra, munkaajánlatokra és megtehetik árajánlataikat a Szállíttatók felé.

Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop

Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop

Költöztetés - Tehertaxi Non-Stop 0-24. Lakás ,Iroda stb. Költöztetés Garanciával Profi Módon! Tételtől, Mennyiségtől Független,Akár 1 Tétel szállítása is. Non-Stop 0-24 a Nap Bármely órájában Hívástól számított akár 1-2 órán belül !A Piacon a Legolcsóbban ! Igény esetés Pakolás,Rakodás,Csomagolás,Tárolás ! Nálunk Nem érheti meglepetés,Nincs Kiállási Díj,Nincs Óradíj,Nincs Várakozási Díj Csak előre Kialkudott FIX Összeg van!

Költöztetés Tehertaxi Budapest

Költöztetés Tehertaxi Budapest

Kedves ügyfeleink mint leendő és mint akiknek már dolgoztunk.Szeretnénk figyelmükbe ajánlani tehertaxi Budapest szolgáltatásunkat,amennyiben pár tételes szállítás,vagy kis albérletes költözésre van szüksége.Autóink ehhez a műfajhoz igazodva,budapesti cím esetén mindenhova behajthatnak,hisz pont a szolgáltatásunk lényege,hogy azonnal elérhető.Nem szükséges előzetes egyeztetés mert Budapest bármely pontjára akár 1 órán belül ki tudunk érkezni.Kérem keressenek a hét minden napján.Állunk rendelkezésére.

Költöztetés, fuvarozás

Költöztetés, fuvarozás

Amennyiben egy dinamikus, szakszerű és profi költöztetést szeretne, a Herkules - Költöztetéshez fordulva több kiegészítő szolgáltatásban is részesülhet. Ügyfeleink kérésére csomagolóanyagokat biztosítunk: különböző méretű dobozok, ragasztószalagok, légpárnás fólia, zsugorfólia, hullámpapír, selyempapír, stb.. Igény szerint a költöztetés előtt kiszállítjuk a díjmentesen biztosított dobozokat és kicsomagolás után elszállítjuk.

Költöztetés, lomtalanítás, tehertaxi - Mapazi Kft

Költöztetés, lomtalanítás, tehertaxi - Mapazi Kft

Olcsó költöztetés Budapesten? Keressen minket! Tapasztalt csapatunk a lehető legrövidebb időn belül és a legjobb áron oldja meg bútorai szállítását! Keressen minket akár a legbonyolultabb feladatok esetén is: ha szükséges, mi zongorát szállítunk, tehertaxiként működünk, de akár pincéje, padlása lomtalanítását is megoldjuk. Emeleti díj? Hétvégi felár? Felmérési díj? Felejtse el! Minden költöztetés előtt segítünk a tervezésnél, pakolásnál, sőt, igény szerint csomagolóanyagokat is biztosítunk. Hívjon bizalommal.

Tuti menü