Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Scorpiofutár - Zongora [6. oldal]
részletek »

Futár képes leírás: Scorpiofutár - Zongora [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Scorpiofutár

Scorpiofutár

Célunk a megrendelők küldeményeinek pontos és kulturált kézbesítése a címzettekhez, éjjel-nappal. Áraink kialakításánál figyelembe vesszük, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a szolgáltatás. Dolgozóink több éves futárszolgálati illetve diszpécseri gyakorlattal rendelkeznek.Szerződött partnereink előfizetési díj nélkül vehetik igénybe szolgáltatásainkat, melyet a tárgyhó utolsó napján történő zárástól számított 10 naptári napon belül átutalással vagy készpénzben fizethetnek. A szerződéssel nem rendelkező partnereink, helyszínen történő készpénzfizetéssel rendezhetik a szolgáltatás díját.

SióTrans Kft. Szekszárd

SióTrans Kft. Szekszárd

SióTrans Kft. - Belföldi fuvarozás és szállítmányozás, Nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás, Expressz fuvarozás, Raktározás A Sió-Trans Kft. 1991-ben kezdte meg tevékenységét a szállítmányozás teljes palettájával. A járműpark furgonoktól a 24 tonnás kamionokig ponyvás, dobozos, emelőhátfalas felépítményekkel egyaránt megtalálható, valamint egy csere felépítményes szerelvénnyel is rendelkezünk.

SOS-Sofőr Futárszolgálati Kft.

SOS-Sofőr Futárszolgálati Kft.

Feladatunknak érezzük, hogy ügyfeleinktől átvegyük a csomagszállítás szervezésének gondját. Mit Kínálunk Önnek? Rugalmas szolgáltatásokat. Próbaút kedvezményt, állandó partnereknek speciális futárszolgálati megoldásokat és további volumen kedvezményeket. Valamint állandó, gyakorlott, diszkrét, megbízható futárokat, 24 órás ügyeletet, pontos ajánlatot, ügykezelést, árat és számlázást! Sokat tanulunk megrendelőinktől, akik újabb és újabb futárpostai és futárszolgálati igényekkel keresnek meg minket, melyek segítenek minket, hogy egyre felkészültebben fogadjuk megrendelőink nem szokványos kívánságait. Legyen szó tehát vidéki, vagy budapesti; országos, vagy nemzetközi szállításról, forduljon hozzánk bizalommal!

Sprinter Futárszolgálat Kft.

Sprinter Futárszolgálat Kft.

A Sprinter Futárszolgálat a hazai CEP piac (futár-, expressz- és csomagpiac) egyik kiemelkedő csomagszállítója, aki Ügyfeleinek folyamatosan növekvő elvárásainak való megfelelést, elégedettségét tartja szem előtt. Szolgáltatásunk - országos lefedettséget biztosító - logisztikai hálózatunk által az ország egész területén túlmenően külföldre is kiterjed. SPRINTER Futárszolgálat Kft. 2008. februárjától a SKYNET WORLDWIDE EXPRESS hálózat teljes jogú tagjaként, egyúttal kizárólagos képviselőjeként Magyarországon, megkezdte nemzetközi csomagszállítási tevékenységét. Expressz levél-, dokumentum- és csomagszállítás Európában akár 1 nap alatt is (aktuális szolgáltatási feltételek szerinti célállomások esetén) a SkyNet világhálózat segítségével!

Szegedi Futárszolgálat

Szegedi Futárszolgálat

Igen kedvező tarifával dolgozunk, az év minden napján, 0-24 - óráig. Cégünk kisebb és nagyobb küldemények (levelek, kisebb csomagok, nagyobb csomagok 1400 kg-ig) kézbesítésével foglalkozik, személy- és kisteher gépkocsis szállítással. Futáraink ?A?, ?B?, ?C? kategóriás jogosítvánnyal és árurakodói vizsgával rendelkeznek. Szlogenünk: ?GYORSASÁG, PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG? Hívja ügyfélszolgálatunkat és kérjen egyedi árakat! Előre is köszönjük megtisztelő figyelmüket: B-KOMFORT

TNT Express

TNT Express

TNT Express - Főoldal futárszolgálat. 1946-ban Ken Thomas egyetlen kamionnal elindította saját fuvarozó vállalkozását Ausztráliában Az 1950-es években Thomas Nationwide Transport felvirágzott miután bevezette új éjszakai szolgáltatásait 50 év alatt a bővüléseknek és a felvásárlásoknak köszönhetően a TNT kiterjedt légi és közúti hálózattal rendelkező globális vállalattá nőtt.

TORK futár webáruház

TORK futár webáruház

Online rendelhető mosdóhigiéniai termékek a TORK futár webáruházból! Tisztaság minden téren, a legapróbb részletekig! Minőségi mosdóhigiéniai termékek nagy választékát kínáljuk cégeknek, közületeknek. Hajtogatott kéztörlők, tekercses törlőpapírok, toalettpapírok és a hozzá tartozó különböző adagolók, folyékony szappanok és adagolók, ipari törlőkendők és adagolók, illatosítók és adagolóik, WC ülőke takarók, vizsgálóasztal terítők, kozmetikai kendők és adagolók, hulladékgyűjtők, szalvéták és adagolók, valamint egyéb kiegészítők a TORK futártól! Folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat, érdemes visszalátogatni oldalunkra! A házhozszállítást Magyarország egész területére vállaljuk, kedvező feltételekkel. Nettó 20 000 Ft értékű megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes!

Tortafutár

Tortafutár

Esküvői torták mesterfokon, Kreatív torték, meglepetéssel, erotikával fűszerezve. Gyerektorták: Torták megformázva, gyermekeink kedvenc játékából. Autós tortafutár-szolgálatunk igénybevételével leveszünk még egy gondot az Ön válláról! Ki sem kell mozdulnia otthonról vagy az irodából! A kényelmes vásárlás érdekében, az Ön által megrendelt tortát, vagy süteményt lakására, munkahelyére, vagy éppen a rendezvény (legyen az céges vagy privát) helyszínére szállítjuk!

Town to town

Town to town

a Town to Town egy nemzetközi futárszolgálat. A világ minden pontjára szállítunk gyorsan és megbízhatóan.A Town to Town kicsi ahhoz, hogy igényeinek rugalmasan megfeleljen, de elég nagy ahhoz, hogy pontosan teljesítse megbízásait. A town to town futárszolgálat az alábbi országokban elérhető: Ausztria, Magyarország, Románia, Bulgária, Szlovénia, Szlovákia, Cseh Köztársaság, Lengyelország és Horvátország. Mi elszállítjuk leveleit és csomagjait légi úton, vagy fedélzeti futárral. Közúton a környező országokba kedvezőbb tarifával. A town to town minden csomagjára talál megfelelő szállítási megoldást legyen akár levél, dokumentum, áru vagy raklap.

Hirdetés
Transoflex Magyarország

Transoflex Magyarország

Küldetésünk, hogy rugalmasságunkat az ügyfeleink és a csomaglogisztikai piac változó igényeinek szolgálatába állítva folyamatos fejlődéssel, a minőségirányítási szabványoknak megfelelő, környezettudatos működéssel, naprakész és valós információk nyújtásával váljunk partnereink első számú csomaglogisztikai szolgáltatójává, valamint cégszervezeti szinten megbízható és stabil hátteret biztosítsunk munkatársainknak, akiknek szakértelme és ügyfélközpontú szemlélete hozzájárul üzleti sikereinkhez.

Trézsi Kft költöztetés

Trézsi Kft költöztetés

Cégünk vállalja irodák, magánszemélyek költöztetését, raktározást, nagyméretű bútorok, nehéz tárgyak emelését, eresztését. Továbbá állunk rendelkezésére csomagolás, lomtalanítás, és selejtezés szolgáltatásainkkal.

West Start Trans Kft.

West Start Trans Kft.

Cégünk fő tevékenységi köre a közúti teherszállítás, melyet 20 db -3,5 tonna össztömegű- furgonnal, költöztetéshez 5 db ponyvás/dobozos kisteherautóval és 2 db cserekonténeres, pótkocsis szerelvénnyel végzünk. 1990-től foglalkozunk szállítmányozással, az általunk alapított T-Start-Trans Bt. 2000 évtől mind a mai napig állandó szerződött partnere számos nagyáruháznak, költségvetési intézménynek úgy, mint Média Markt, Tesco, Elektro-Outlet, Hajdú-Bihar Megyei Múzeumok Igazgatósága, valamint lakossági megrendelők, akik költöztetést és szállítást rendelnek.

Zongora, pianínó, bútor szállítás

Zongora, pianínó, bútor szállítás

Személyre szabott költöztetés ajtótól ajtóig, Budapesten és vidéken! Tudjuk, hogy nincs két egyforma költözés, nálunk Ön és az Ön igényei a legfontosabbak! A rakodás és a bútorszállítás mellett a ki- és a becsomagolást is elvégezzük, ha szeretné. Mikor zongorát vagy páncélszekrényt kell költöztetni, ránk akkor is számíthat! A pontosságot és kedvező árakat garantáljuk, ahogyan azt is, hogy egyetlen bútora sem fog megsérülni a szállításkor. A fentieken túl nehézgép-szállításban is profik vagyunk. Azt is jól tudjuk, hogy az irodaköltöztetés egy külön műfaj, de ezzel is nyugodtan megbízhat bennünket, hiszen van benne tapasztalatunk!

Tuti menü