Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mobil - Runner [5. oldal]
részletek »

Futár képes leírás: Mobil - Runner [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Mobil Futárszolgálat

Mobil Futárszolgálat

Futárszolgálatunk 10 éves tapasztalattal és segítőkész futárokkal rendelkezik. Motoros és Autós futárok azonnal. S.O.S Szállítás bárhova. Akciók Budapest környékére és vidékre. Budapesti, Belföldi, Európai expressz szállítások cégeknek és magánszemélyeknek. Körfuvar. Rakodás. Anyagbeszerzés. Megoldjuk.

Motorexpressz Futár Budapest

Motorexpressz Futár Budapest

A Motorexpressz Kft. közel 20 éve van jelen a hazai piacon, s most már kijelenthetjük, hogy az egyik vezető futárszolgálatként tartanak bennünket számon. Jelenleg több mint húsz jól képzett, több éves tapasztalattal rendelkező motoros személyautós és kisteherautós kollégával állunk partnereink rendelkezésére.

Motoros Futár Budapest

Motoros Futár Budapest

Futár, Futárszolgálat, Motoros-Autós futárszolgálat, motoros futárral gyorsan, futárszolgálati tapasztalat, megbízható, Budapest és környéke. Megbízható futárok, régi tapasztalattal rendelkező megbízható cég.

Moving Service, költöztetés határok nélkül

Moving Service, költöztetés határok nélkül

A Moving Service kft. nevében örömmel üdvözlöm honlapunkon. Oldalunkon olyan információkat állítottunk össze, melyek lehetővé teszik, hogy minden kedves megrendelőnk ideális megoldást találjon a költöztetés és azzal összefüggő szolgáltatások pontos, költséghatékony ellátására. Cégünk, egyedi, testre szabott, komplex-csomagjával versenyképes szolgáltatást garantál, ami megkönnyíti az Ön költözését.

Multifutár

Multifutár

2004 nyarán több éves külföldi és belföldi szakmai tapasztalattal az alapítók háta mögött angol mintára, természetesen az előzőleg felmért hazai igényekhez igazodva betétitársaság keretein belül megalakult Szeged és környékének első univerzális futárszolgálata a MULTIFUTÁR. Munkatársainkkal azon cél elérése érdekében fáradozunk, hogy a társadalom minél szélesebb rétegei számára elérhetővé tegyünk egy olyan szolgáltatást, amivel az emberek időt, fáradságot, sok esetben pénzt spórolnak meg.

Pécsi Motoros Futarszolgálat

Pécsi Motoros Futarszolgálat

A Pécsi Motoros Futár szolgáltatásunk munkatársai a Pécsi Tudományegyetem diákjai, akik jövedelem kiegészítésként vállalnak futárszolgálatot. A motoros futárszolgálat éjjel-nappal várja a megbízásokat a hét minden napján (kivételt képez a havas-jeges időszak). Hosszútávú együttműködés esetén kedvezményt adunk!

Pick Pack Pont csomagküldés

Pick Pack Pont csomagküldés

A csomagküldés új generációja megérkezett. Nemcsak Budapestre, hanem már az ország 87 városába és 224 átvevőhelyére szállítjuk el csomagját, hogy vásárlóinak minél kényelmesebb módon tudja továbbítani webáruházában vásárolt áruját. Nem kell különösebb felkészülés, vagy idegeskedés amiatt, hogy a termékek időben megérkeznek-e a megadott helyre. Hiszen amikor megérkezett a vásárlóhoz közeli helyszínre a csomag sms-ben értesítjük őt, így könnyen átveheti csomagját. Bővebb információhoz keresse fel weboldalunkat, szolgálatatásunk előnyös a vásárlónak és a webáruháznak is. Tegyen egy próbát.

Pikk-Pakk Futárszolgálat

Pikk-Pakk Futárszolgálat

Futárszolgálatunk 10 éve alakult Budapesten, a csomagszállításban felmerülő igények gyors, pontos és megbízható kielégítésére. Cégünk vállalja, hogy egész évben tisztán és pontosan eljuttatja az Ön küldeményét bárhova Budapesten és vidéken egyaránt. Irodai levélküldemények, kis terjedelmű, sürgős és abszolút megbízhatóságot igénylő megrendelések teljesítését tűztük ki célul, magas színvonalú szolgáltatást nyújtva megbízóink részére.

Porzsákfutár

Porzsákfutár

Papír, gyapjú alapanyagú porzsákok forgalmazása minden típusú porszívóhoz. Webáruházunkat, az Ön kényelméért hoztuk létre, hogy ne kelljen az üzleteket végigjárnia. Az itt vásárolt termékeket utánvétellel küldjük el Önnek a megadott címre, amit 24 órán belül feladunk. A porzsák használatával időt takarít meg hiszen nincs a kellemetlen zsákkirázás. Válassza Ön is porszívózásnak ezt a kényelmes módját.

Hirdetés
PrestoFutárszolgálat Nagylók

PrestoFutárszolgálat Nagylók

Futárszolgálatunkat 2002-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy az addig megszerzett tapasztalatokat saját vállalkozásunk keretében tudjuk érvényesíteni. Az elmúlt időszak bebizonyította hogy érdemes volt. A mai világban egy vállalkozás elindítása és magas szinten történő üzemeltetése, sajnos nem könnyű feladat. Ezzel a kihívással nagyon sok vállalkozás szembesül megalakulásakor, de még a termelés alatt is. Ezt a gyakorlatból mi is nagyon jól tudjuk. Hogy ezt a magas szintet tartani tudjuk a Presto Futár elsőrendű szempontja az ügyfelünk teljes és azonnali kiszolgálása. Ennek érdekében munkatársaink abszolút rugalmasan és felelősségteljesen végzik a kézbesítést, legyen szó egy darab képeslapról, vagy pedig egy több millió forintot érő műszerről. Kérem tekintse meg bemutatkozó honlapunkat, hasonlítsa össze árainkat a piacon lévő többi szolgáltatóval és amennyiben próbára szeretne tenni minket, állunk rendelkezésére.

Redda Futárszolgálat Miskolc

Redda Futárszolgálat Miskolc

Cégünk Budapest egyik első futárszolgálataként 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy új alternatívát kínáljon sürgős küldemények kézbesítésére. Mivel megbízható, gyors és pontos szolgáltatásra nagy volt az igény, folyamatos növekedés indult el, mely azóta is tart. A kezdetekkor mindössze néhány futárt foglalkoztató cégből mára Budapest legtöbb motoros és autós futárt foglalkoztató szolgáltatójává váltunk, a sürgős küldemények szállításának piacán az elérhető legjobb szolgáltatásokat nyújtva. Az általunk havonta szállított mintegy 20.000 küldemény, és 1500 állandó megrendelőnk garancia a kiváló minőségre és a megbízhatóságra.

Rétes Futár

Rétes Futár

Cégünk egyik fő profilja a rétes házhozszállítás. Termékeink között kiemelt helyet foglalnak el a házi réteseink. A házi rétesek ma már igazi különlegességnek számítanak, mivel házilagos eljárással egyedi módon készülnek, évszázados hagyományok alapján. A rétesek kiválóan alkalmasak önmagukban is állófogadásokra, családi és egyéb rendezvényekre, de megfelelnek desszertként is. Különleges ízek, - különleges hangulat!

Robo-go Futárszolgálat

Robo-go Futárszolgálat

Motoros futárszolgálat, autós futár - kiscsomagszállítás, alkatrészbeszerzés, postai ügyintézés. Motoros futáraink kézbesítenek a leveleket, kis csomagokat, számlákat, szerződéseket és könyvelési iratokat. Kézbesítünk szinte mindent amit egy motoros futár hátizsákjában elfér , 5-8 kg tömegig. Budapesten és igény szerint Magyarország területén számíthat ránk, küldeményét akár 25 percen belül felvesszük!

Royal Market Élelmiszer webáruház

Royal Market Élelmiszer webáruház

A Royal Market internetes áruház magalakulásának fő célja, hogy a háztartáshoz szükséges bevásárlást és a vállalkozások saját felhasználásainak beszerzését egyszerűbbé, gazdaságosabbá és kényelmesebbé tegyük. Cégünk Debrecenben és környékén vállalja élelmiszer és egyéb árucikkek házhoz szállítását, a vásárlóink otthonába és kényelme érdekében. Áruházunkba nagyon sok fajta élelmiszert megtalál, amire csak szüksége lehet. A tejtermékek, a hentesáruk mellet minden mást is könnyen és kedvező áron vásárolhat meg nálunk, így a vegyi árukat, italokat, baba termékeket, de még állateledelt is.

Royal Moving költöztetés

Royal Moving költöztetés

Ország határaink kívül eső kezdő, vagy célállomások esetén nemzetközi költöztetés szolgáltatásunk tudja segíteni cégének, vagy családjának költözését. Belföldi költöztetés szolgáltatásunk pedig az ország bármely településéről, bármely másik településére való költözését tudja segíteni. Áraink ügyfeleink ajánlása szerint úgy lettek kialakítva, hogy nincs alapdíjunk.

Royal Sprint Kft.

Royal Sprint Kft.

Royal sprint, royal-sprint, royal sprint futárszolgálat, royal, futárszolgálat, royalsprint, royal express, sprint, juventus, frigo, royal.hu, expressz, royal futarszolgalat, royal futár, telefon, telefax, kereskedelem, fuvar, rs, idő, budapest, megbízható, gyors, olcsó, megbízható, courier, speed, fast, international, safety, DVDcover, ajándék, fotokidolgozás

Runner Expressz Futárszolgálat

Runner Expressz Futárszolgálat

Budapesti és Belföldi azonnali futárszolgálat, autóval motorral, kerékpárral. Rendelés: 01 1 20-30-100 Munkanapokon 7:30-19:00 Teljesen magyar tulajdonban lévő futárszolgálatunk 1994-ben alakult, kiemelkedő hivatástudattal rendelkező kézbesítők és vezetők összefogásával. Az elmúlt másfél évtizedben 2 millió feletti megrendelést teljesítettünk, és több mint 90.000 partnerrel kerültünk kapcsolatba. Futáraink közel 10 millió kilométert tettek meg Ügyfeleink megbízásából. Elsőként tettünk eleget a 2003. évi CI. posta törvényben foglalt bejelentési kötelezettségnek és kaptunk engedélyt szolgáltatásunkra. Elsőként tanúsították ISO9001 minőségirányítási rendszerünket. Megbízható és magas színvonalú szolgáltatásunknak köszönhetően mára több futárszolgálat bízta ránk ügyfelei kiszolgálását, és osztotta meg velünk tudását ezzel hozzájárulva piac meghatározó szerepünk növeléséhez. Partnereinknek, kollégáinknak köszönhetően rugalmas, egyedi megoldásokat kínáltunk egy jelentős piaci szereplő stabil hátterével, mely törekvésünket továbbra is szem előtt tartva fejlesztjük szolgáltatásunkat.

Tuti menü