Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: FedEx - Gyorsposta [3. oldal]
részletek »

Futár képes leírás: FedEx - Gyorsposta [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
FedEx

FedEx

FedEx Express kitalált expressz forgalmazás és az iparág globális vezetője, amely gyors, megbízható, időben határozott kézbesítés több mint 220 ország és terület, összekötő piacokat alkotó több mint 90 százaléka a világ bruttó hazai termékének belül 1-3 munkanap. Páratlan légi útvonal hatóságok és a közlekedési infrastruktúra, kombinálva a legmodernebb információs technológia, hogy a FedEx Express a világ legnagyobb expressz szállítási vállalat, amely gyors és megbízható szolgáltatásokat több mint 3,6 millió szállítmányok minden munkanapon.

Fresh Kft. költöztetés

Fresh Kft. költöztetés

A Fresh Kft. több mint két évtizede van jelen a költöztetés, szállítás piacon. Szolgáltatásaink széles körével igazodunk megrendelőink speciális igényeihez. Az évek során komoly összehangolt munkavégzést sajátítottunk el, így készen állunk a legnehezebb kihívásokra is. Lakossági és közületi költöztetés területén is otthonosan mozgunk. Összeszokott csaptunk, minden igényt kielégítő járműparkunk van. Szolgáltatásaink közül talán a legfontosabbak a következők: iroda és lakásköltöztetés, bútorszállítás, igény szerint bútorszerelés, bútorlomtalanítás, könyvtári állományok költöztetése, irattárak pakolása és költöztetése, költöztetés Budapesten, költöztetés vidékre, zongora szállítás, páncélszekrény szállítás.

Futár - Debrecen

Futár - Debrecen

Cégünk a Noelgold Kft., egy debreceni székhelyű szállítmányozási vállalkozás. Célünk, hogy jó szervezéssel a leghatékonyabb módon juttassuk célba szállítmányainkat. Szolgáltatásunk teljes körű. Biztosítjuk az áru raktározását és vámügyintézését is. Ezen kívül, Debrecenben és környékén futárszolgálatot működtetünk.

Futár - Expresszcsomag

Futár - Expresszcsomag

Az Expresszcsomag futárszolgálat extra gyorsan szállítja ki megrendelőinek, a csomagokat. A rendelés napján kézbesítik a rájuk bízott csomagokat, a Budapest-Miskolc-Győr, Budapest-Kecskemét-Szeged és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza útvonalak között. Korrekt árakat kínálnak szolgáltatásaikért. Különlegesség náluk, hogy a futár személyesen veszi át a feladótól a csomagot, a feladónak nem kell feladnia semmit. A csomagok kiszállítása közúton történik. Az egész ország területére vállalnak csomagszállítást.

Futár azonnal- FUTIKA Debrecen

Futár azonnal- FUTIKA Debrecen

Futár szolgálat. Országos futárszolgálat Debrecen. Gyorsposta, és futárposta szolgáltatás, eypressz szállítás, azonnal futár. * Országos futárszolgálat, * Gyorsposta, * Futárposta, * Kézbesítés, * Szállítás, * Sofőrszolgálat, * Boyszolgálat, ....és még sok más egyéb szolgáltatás, az ország területén.

Futár rendelés

Futár rendelés

Rendeljen futárt még ma. Budapesten oda-vissza maximum 3900 Ft-ért vállaljuk a fuvart. Futár rendelés online! Elsősorban a gyors és azonnali kézbesítés a fő profilunk, melyben élen járunk a Budapesten tevékenykedő futárszolgálatok között. Minden küldeményt azonnal kézbesítünk felár nélkül, ami nagy mértékben csökkenti a sürgős csomagok szállításának költségeit.

Futar.com

Futar.com

A futár.com-futár azonnal viszi csomagját a feladótól a címzettig Budapesten és Magyarországon bárhová! A megszokott 1-2 órával szemben, nálunk egyáltalán nem kell várnia a kézbesítésre, egyenesen visszük, így küldeménye a legrövidebb időn belül jut a címzett kezébe.

Futar.hu

Futar.hu

Feladatunknak érezzük, hogy ügyfeleinktől átvegyük a csomagszállítás szervezésének gondját és az általunk optimalizált szolgáltatás következtében felszabadult idejüket hasznosabb dologgal töltsék (fejlesszék üzletüket, vagy pihenjék ki magukat). Garantáljuk, hogy képesek vagyunk a vevőink által elvárt kiváló minőségben teljesíteni feladatainkat, megbízható partneri tevékenységünket reális áron végezzük. Folyamatosan fejlődünk, fejlesztjük szolgáltatásainkat, infrastruktúránkat, irodai munkatársaink és futárjaink minden nap tapasztaltabbak, így egyre hatékonyabban és egyre tökéletesebben végezzük futárszolgálati teendőinket. Sokat tanulunk megrendelőinktől, akik újabb és újabb futárpostai és futárszolgálati igényekkel keresnek meg minket, melyek segítenek minket, hogy egyre felkészültebben fogadjuk megrendelőink nem szokványos kívánságait. Vidék vagy Budapest, országos vagy nemzetközi futárszolgálat bátran forduljon hozzánk, megoldjuk csomagszállítási feladatait.

Futárszolgálat Debrecen

Futárszolgálat Debrecen

Egy küldemény címre juttatásának leggyorsabb a módja: futárszolgálat igénybevétele. Küldeménye akár perceken belül eljut a címzetthez. Debrecen futárszolgálata, küldemények kézbesítésével, autós szállítással, házhozszállítással, tehertaxi szolgáltatással foglalkozik Debrecen és környékén, valamint az ország területén. Vállaljuk levelek és egyéb dokumentum (film, chromalin, tervrajz, aláírandó szerződés), adathordozó, reklámanyag, termékminta, vonat- repülő jegy, belépőjegy vagy bármely más - jogszabályokba nem ütköző - tárgy(ak) szállítását, akár azonnal is.

Hirdetés
Futárszolgálat Miskolc

Futárszolgálat Miskolc

Ha küldeményét, bármilyen oknál fogva, pár órán belül kézbesíteni kell, arra az egyetlen megoldás a futárposta. Magyarországon száznál több kis- és közepes vállalkozás kínálja ezt a szolgáltatást. Ez a leggyorsabb módja a csomagküldésnek, mivel a futárszolgálatok, alap esetben a rendelés leadását követően azonnal elindulnak a küldeményért, és viszik is a címzetthez. Így a legtávolabbi belföldi címekre 5-6 órán, egy helyi fuvar esetében pedig akár 20 percen belül megtörténik a kézbesítés.

Fuvarbörze

Fuvarbörze

A www.fuvarborze.biz azért jött létre, hogy a mindennapi rutinfeladatokat, mint az üres kapacitáshoz szállíttató vagy az üres kocsi keresése még gyorsabban, hatékonyabban, már-már automatikusan menjen, csökkentve ezzel a keresési munkával járó költségeket, a hirdetési költségeket. Így a szállíttatni kívánó ügyfelek böngészhetik a fuvarozók szabad kapacitásait és visszautóit, a fuvarozók pedig böngészhetik a szállíttatók által feltöltött elszállításra váró rakományokat és egyéb munkaajánlatokat. Rendszerünk igen egyszerűen, ám nagyon hatékonyan és praktikusan üzemel. Jellemző rá a könnyű használhatóság és az áttekinthetőség. Nálunk a Fuvarozók ingyen és korlátlanul böngészhetnek az elszállításra váró rakományok és a meghirdetett munkaajánlatok között. Az itt regisztrált Fuvarozók bejelentkezés után szabadon jelentkezhetnek a rakományokra, munkaajánlatokra és megtehetik árajánlataikat a Szállíttatók felé.

fuvarozás gyorsan

fuvarozás gyorsan

Ha költözik, és megbízható költöztető céget keres, tájékozódjon weblapunkon, ahol a szállítási és fuvarozási lehetőségekről, ajánlatokról, és a professzionális költöztetésről olvashat. A költözéssel kapcsolatos teendőkről is találhat hasznos információkat. Ha költöztető céget keres, nézzen körül oldalunkon. Amennyiben tájékozódni szeretne a költöztetésről és lehetséges megoldásaikról, az díjakról, és a fuvarozás egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk, nálunk a profizmus a megbízhatósággal találkozik a szállítás terén is. A fuvarozásra számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve.

Galambos Trans Kft Szombathely

Galambos Trans Kft Szombathely

A Galambos Trans Kft., valamint a GALAMBOS Csoport alapját az 1991-ben indított magánvállalkozás teremtette meg. A pontosan és gyorsan végzett munka valamint a megbízható partneri kapcsolatok révén vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, 2002-ben cégünket kft-vé alakítottuk át. Jelenleg a Galambos Trans Kft-ben az ügyvezetői feladatokat Galambos Balázs és Galambos Tamás látják el.

GLS

GLS

A GLS Hungary 1998 óta van jelen a magyar csomagpiacon. A GLS lelkes magyar csapatának törekvése, hogy a magyar mezőny élvonalába emelje a céget, sikeres volt. Az időgarantált, belföldi csomagszállításban a GLS teljesítménye élenjáró, a csomagkezelés technológiája, a csomaginformáció elérhetősége, a kiszállítási mutatók egyaránt a minőséget és a megbízhatóságot társítják a helyi piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatás kínálathoz.

Gyere hozzám rétesem!

Gyere hozzám rétesem!

Hagyományos parasztrétes készítéssel foglalkozó manufaktúránkban, évszázados módszerekkel, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készítjük ínycsiklandozó házi süteményeinket. A húzott rétesek töltelékéhez friss idénygyümölcsöket használunk, így ízek tekintetében kínálatunkat a természet ritmusa szabályozza. A hagyományos almás, meggyes, túrós variációk mellett különleges ízkombinációkat készítünk. Nagyobb mennyiségben és rendszeresen is szállítani tudunk vásárlóinknak és viszonteladó partnereinknek. A finom réteseket pedig Budapesten házhoz is szállítjuk, a részletekről honlapunkon, telefonon vagy akár személyesen is tájékozódhatsz Cukorfalatozónkban.

Gyors futárok a XIX. kerületben

Gyors futárok a XIX. kerületben

Gyors futárszolgálat, maximális precizitással, a Mixpakk Kft. jóvoltából. Legfőbb céljuk, hogy mindent teljesítsenek a futárszolgálat terén, ügyfeleik részére. Budapestre és vidékre egyaránt szállítanak ki csomagokat. Kedvező árakon lehet igénybe venni szolgáltatásaikat. Lehetőség van online leadni a megrendeléseket. Rengeteg szolgáltatást nyújtanak, többek között éjszakai kiszállításra és körfuvarra is van lehetőség. Raklapos szállítást is vállalnak, ha arra van igény. Irodájuk a XIX. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Gyorsposta és Futárszolgálat

Gyorsposta és Futárszolgálat

Gyorsposta és Futárszolgálat Budapest és az egész ország területén. Tevékenységünk küldemények azonnali kézbesítése motorkerékpárral, személygépkocsival Budapesten, illetve belföldön. Célkitűzésünk, hogy ezt a szolgáltatást a leghatékonyabban, a lehető legjobb minőségben és árban végezzük, hogy az Önök szállítással kapcsolatos igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljünk.

Tuti menü