Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dió - Fáma [2. oldal]
részletek »

Futár képes leírás: Dió - Fáma [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Dió-költöztetés

Dió-költöztetés

Költöztető cégünk 1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakás költöztetésel valamint irodaköltöztetéssel foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel végeztünk költöztetéseket, mára öt teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére a hét minden napján. Vállalunk minden tevékenységet ami kapcsolatban van lakásköltöztetéssel, valamint irodaköltöztetéssel , többek között bútorszerelést,csomagolást, felcimkézést, páncélszekrényszállítást,zongoraszállítá st,lomtalanítást,iratmegsemmisítést,rakt á rozást,bútorfelhúzást.gépszállítást .

DPD

DPD

DPD termékek és szolgáltatások. A lehető legjobb megoldás csomagjai szállítására. A DPD átfogó szolgáltatást nyújt Önnek belföldi és a nemzetközi csomagszállításban egyaránt. Mindezt kiváló minőséggel, versenyképes áron kínáljuk. Ön nyugodtan ránk bízhatja magát: kiszállítjuk csomagját több, mint 220 országba, gyorsan és megbízhatóan.

Drótszamarak Szeged

Drótszamarak Szeged

A Drótszamarak kerékpáros futárszolgálat 2008. áprilisa óta áll a szegedi cégek szolgálatában. A Factory Creative Studio Kft. új üzletága a növekvő és változó piaci igényeket hivatott kiszolgálni. Filozófiánk 3 alappillére: gyorsaság, pontosság, megbízhatóság. Célunk egy olyan szolgáltatás biztosítása, amely a megrendelő igényeit 100 %-ban kielégíti és emellett segít az erőforrások és idő hatékony kihasználásában. Úgy véljük hogy a backoffice munka gördülékenyebb, amennyiben azt nem kell megtörni postára járással, sorban állással és hosszú távon ez a hatékonyabb működés piaci előnyt jelent üzletének, vállalkozásának.

Dryman Team Kft.

Dryman Team Kft.

Társaságunk 2005 decemberében került bejegyzésre a Fővárosi Bíróság Cégbírósága által, Drayman Team Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság névvel, a 01-09-864697 cégjegyzék szám alatt. Székhelyünket Kispesten a XIX. kerületben lehet megtalálni a Kisfaludy utca 181. szám alatt. A többségi tulajdonos a cég alakulását megelőzően, mint egyéni vállalkozó 1992 óta gyakorolja a közúti áruszállítás szakmát. Gyakorlatilag az egyéni vállalkozás utódjaként folytatja a társaság a fuvarozási tevékenységet, most már korlátolt felelősségű gazdasági társasági formában. Mint ahogy az a gyakorlatban szokott lenni több tevékenységet is megjelöltek az alapítás során a tulajdonosok, hogy megvalósuljon a több lábon állás feltétele. Így aztán szolgáltatásaink között megtalálható a személyi számítógépek javítása valamint az üzleti tanácsadás a kis- és nagykereskedelem és a biztonságtechnikai szerelés is.

Easy Rider Budapest

Easy Rider Budapest

Futár, Futárszolgálat, Futárposta, Gyorsfurár, Futár árak, Futár rendelés, Biciklis futár, Kerékpáros futár, Bringás Futár, A Futár, hajtás futár, futár pajtás, küldemény, kézbesítés, könnyu lovas, Easy Futárszolgálat, Rider Futárszálgálat, Easy Rider, Easy Rider Futárszolgálat, EasyRider Futárszolgálat, Gyorsaság, Pontosság, Megbízhatóság, Reális Árak, Megfelelés, Expressz, Standard, Expressz futár, Futár expressz, Körfuvar, take it easy, futárok, bringások, Jó futár, Gyors futár, Pontos futár, futár, futár, futár

Egészséges kávé házhoz jön!

Egészséges kávé házhoz jön!

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól.

Elefántteher

Elefántteher

Költöztetés, nemzetközi költöztetés egyszerűen, korrekt áron. Szakszerű költöztetés az elefánt erejével, az elefantteher.hu-n. minőségi költöztetés az ország egész területén vagy akár külföldön is profik segítségével, hogy a költözés ne okozzon nehézséget. A költöztetésinformációiról érdeklődjön honlapunkon. Munkatársainkkal több, mint 17 éve gyűjtjük az Ön számár oly értékes költöztetői, szállítói és nemzetközi költöztetői tapasztalatunkat, s bátran elmondhatjuk, minden elképzelhető helyzettel volt már szerencsénk találkozni és megbirkózni.

Eleven Cukrászat Balatonkenese

Eleven Cukrászat Balatonkenese

Tortarendelés, szülinapi torta, esküvői torta, sütemények rendezvényekre, céges bulikra, party és egyéb összejövetelekre házhozszállítással. Balatonkenese 30 km.-es körzetében vállalunk szállítást,Őn csak rendeljen, mi házhozszállítjuk a szülinapi tortát.Eleven Cukrászda, Eleven Cukrászat

Elit Expressz

Elit Expressz

Kerékpáros futárszolgálatunk levelek, csomagok, egyéb küldemények gyors szállítását vállalja Budapesten és az egész ország területén. Cégünk 1999 óta a rábízott küldeményeket gyorsan, megbízhatóan, környezetkímélő módon igyekszik célba juttatni. Bár legfőbb profilunk a villámgyors városi kézbesítés bringával, nagyobb, nehezebb dolgokat is nyugodtan küldhet velünk. A belvárosi fuvarokat teherszállító bringával szállítjuk, a törékeny, irtó nehéz vagy vidéki fuvarokra akár autós futárunkat is igénybe veheti. Emellett bármilyen ügyintézést, vásárlást, árukiszállítást is ránk bízhat.

Hirdetés
Elviszteher költöztetés

Elviszteher költöztetés

Egy óra alatt lebonyolítható bútorszállítás és költöztetés Budapesten igen olcsó áron az Elviszteher jóvoltából! Ha nem szeretne bajlódni a bútorszállítással, és ránk kívánja hagyni a piszkos munkát, akkor ránk számíthat, bruttó 6000 Ft-ért elvégezzük tehertaxi segítségével az oldalunkon talál néhány hasznos tanácsot költöztetéshez.

Étel házhozszállítás Miskolc

Étel házhozszállítás Miskolc

Szeretettel várjuk az újra működő és újra egyre népszerűbb Kemencés Kisvendéglőbe. Éttermünk Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán van, a különleges hangulatú Tapolca Fogadóban. Étlapunk minden eddiginél nagyobb választékot kínál a hagyományos magyar konyha, és a legújabb specialitások kedvelőinek egyaránt. Ezen kívül, meglepően alacsony áron kétféle napi menüvel is szolgálunk, nem csak hétköznapokon, hétvégén is. Azok számára pedig, akik éppen nem tudnak ellátogatni éttermünkbe, létrehoztuk a Kemencés Ételfutárt, amely Miskolc területén díjmentesen kiszállítja ételeinket.

Eumovers

Eumovers

Vállalkozásunk közel 20 éve foglalkozik belföldi, illetve nemzetközi fuvarozással költöztetéssel. Gépkocsiparkunk új, jó állapotú teherautókból áll. Törekedtünk arra hogy a szállítási igényeknek legmegfelelőbb autót tudjuk biztosítani, így a kisbusztól a kamionig talál autót gépkocsiparkunkban. Sofőr- és rakodócsapatunk sok év tapasztalatával rendelkezik a szállítás területén. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek. Az általunk csomagolt és szállított bútorokra, értéktárgyakra garanciát vállalunk.

Euromove&Relocation

Euromove&Relocation

Cégünk, az EUROMOVE az egyetlen magyar tulajdonban lévő, nemzetközi költöztetést végző cég. Mivel a nemzetközi költöztetés Magyarországon csak 1990 körül kezdődött el, cégünk nemzetközi összehasonlításban viszonylag rövid múltra tekint vissza, szemben például a német iparág 125 éves múltjával.

Expressz költöztetés

Expressz költöztetés

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik lakossági és közületi költöztetés valamint speciális szállításokkal, belső pakolásokkal, trezorszállítással és anyagmozgatással. Munkatársaink nagy szakmai gyakorlattal pontossággal és hatékonysággal dolgoznak a költöztetés és szállítás minden formájában egy cél érdekében, hogy Önnek megbízható gyors pontos és korrekt szolgáltatást tudjunk nyújtani, legyen a feladat költöztetés, szállítás, vagy speciális szakértelmet kívánó nehéz gép, napkollektor, zongora (pianínó), trezor (széf) szállítás, költöztetés . Szolgáltatásaink között szerepel még a teherautó bérbeadás, trezorszállítás, fuvarozás.

Fair & Speed Trans

Fair & Speed Trans

Munkát vállaltál vagy diákként tanulsz Angliában? A kedvenc dolgaidat kivinnéd magaddal? Hazajönnél és túl sok a cuccod? A repülőn drága a túlsúly? Nagyon jó áron vettél dolgokat? Szeretnél a családodnak ajándékot küldeni? Itthonról szeretnének csomagot küldeni Neked? Egy megbízható szállítóra van szükséged itthon és otthon között? Akkor a legjobb helyen vagy! Családi vállalkozásunk biztosítja számodra a megbízható csomagküldést és költöztetést Magyarország és Anglia között.

Falconet Group Budapest

Falconet Group Budapest

Futárszolgálat: Futáraink helyismerete garantálja bármilyen küldemény pontos és biztonságos célba érkezését. Sofőrbérlés, postai ügyintézés,csomag, virág illetve ajándékszállítás, hivatali ügyintézés, áruszállítás. Teljesítményünk az Ön sikere. Szerződött partnereink számára 10% árkedvezményt kínálunk listaárunkból, vagy egyedi megállapodást egész évben.

Fáma futár

Fáma futár

2008-ban indítottuk családi vállalkozásunk új ágazatát, a futár és csomagküldő szolgálatot. A több mint egy évtizede sikeresen működő vállalkozásban megszerzett kereskedelmi és logisztikai tapasztalatainkat összegyűjtve létrehoztuk a Fáma Futárt. Célunk egy megbízható, pontos, könnyen és egyszerűen átlátható, ám árak szempontjából fapados szolgáltatás nyújtása. Szeretnénk, ha ügyfeleink és állandó partnereink számára tarifáink és szolgáltatásaink matematikai egyenlet és hosszas böngészés nélkül is könnyen igénybe vehetők lennének. Tevékenységi körünk a futárposta minden szegmensét kiszolgálja. Az expressz futártól, a 24-48 órás kézbesítésen át, a borítéktól a 30 kg-os csomagig bármit célba juttatunk. Ügyfeleink igényeire tekintettel már az európai célállomások sem jelentenek gondot. Kollégáink szakmai tapasztalatának és talpraesett hozzáállásuknak köszönhetően a hirtelen felmerülő kérések, igények, problémák megoldása sem jelent problémát.

Tuti menü