Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futár linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Futár képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
 Innight Hungary Kft

Innight Hungary Kft

Az éjszakai szállítmányozás, fuvarozás területén a szolgáltatást igénybevevők a munkanap megkezdéséig, de legkésőbb reggel 8 óráig kapják meg küldeményeiket ezzel jelentős versenyelőnyt szerezve a hagyományos, nappali expressz csomagküldést használókkal szemben. Az Innight Hungary Kft. több, kisebb-nagyobb változásokon keresztül ( NVS Kft. ) a TNT Innight Group magyarországi képviselőjeként több mint 10 éve kínálja Tisztelt Ügyfelei részére a jól ismert éjszakai, expressz szolgáltatásokat.

0-24 költöztetés

0-24 költöztetés

Cégünk alapítói 1990-es évek óta aktív résztvevői a fuvarozási piacnak. A hosszú évek és a legkülönfélébb igények és munkák gyakorlatát, illetve kapcsolatrendszerét felhasználva mára a cég eljutott arra a szintre, hogy a megrendelőknek széles szolgáltatási tevékenységgel és magas színvonallal tud rendelkezésére állni. A munkatársak, dolgozók, alvállalkozók csak a legmegbízhatóbb szakemberek közül kerülhetnek ki. A vezetőség élén nagy szakmai tapasztalattal rendelkező közlekedésmérnökök állnak. Az utóbbi időkben a profil főként a fuvarok, szállítások lebonyolításának megszervezésére összpontosított, hogy mindig a legoptimálisabb megoldást kínálja a megrendelőknek. Az évek során számos cég, nagyvállalat és magánszemély vette igénybe szolgáltatásainkat a legnagyobb megelégedettség kíséretében.

0-24 sofőrszolgálat

0-24 sofőrszolgálat

Megbízható sofőrszolgálat, kedvező árakon, Budapesten és vidéken, a Lord Sofőrszolgálat ajánlásával. Szolgáltatásaikért soha nem számolnak fel rejtett díjakat. Az oldalon található árkalkulátorukkal gyorsan és egyszerűen ki lehet számolni a megrendelt szolgáltatás árát. A sofőrszolgálat mellett vállalnak reptéri transzfereket, sofőr bérlést rövid illetve hosszútávra és hozom-viszem szolgáltatást is. Éjjel-nappal lehet őket hívni. Törzsutaskártyájuk birtoklásával 10% kedvezményre jogosulnak megrendelőik.

Ajándék kosár házhoz

Ajándék kosár házhoz

Megajándékozna valakit? Jó helyen jár! Örülne Ön egy mindenféle földi jóval teletömött ajándékkosárnak? Higgye el, más is így van ezzel! Szolgáltatásunk azt a célt szolgálja, hogy minőségi termékekből álló ajándékkosár, ajándékcsomag formájában ajándékozási ötletet nyújtsunk minden alkalomra. Egy igényesen összeállított ajándékkosár nagyszerű ajándék lehet születésnapra, névnapra, nőnapra, anyák napjára, valentin-napra, ballagásra, esküvőre, karácsonyra, húsvétra, házassági évfordulóra, diplomaosztóra, pedagógusnapra vagy bármilyen alkalomra, amire úgy gondolja, hogy szeretne valakit meglepni, megajándékozni.

Bauerteher

Bauerteher

Társaságunk 1988 óta a belföldi közúti fuvarozás rendkívül széles skálájával foglalkozik. Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot térítés fejében biztosítjuk! Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági költöztetés, továbbá mindennemű közúti fuvarozás, szállítás. A lakossági költöztető feladatok mellett vállalunk mindent, ami a szállítás körébe tartozik: legyen az irodaköltöztetés vagy üzletberendezés szállítása, teherszállítás vagy áruszállítás - a fuvarozás minden gondját átvállaljuk!

Belföldfuvar Gödöllő

Belföldfuvar Gödöllő

Köszönjük, hogy figyelmével megtiszteli honlapunkat, melyben bemutathatjuk cégünket, melyet 1994-ben egyéni vállalkozásként indítottunk egy teherautóval. Fő profilunk a szimpla árufuvarozás volt. Az eltelt 15 évet bővülő üzleti kapcsolatok, és a járműpark folyamatos korszerűsítése jellemezte. Cégünk fő tevékenysége a belföldi és kisebb mértékben a nemzetközi közúti szállítmányozási - területi irányultság nélkül.

Belföldi fuvarozás

Belföldi fuvarozás

Amit Önöknek nyújtunk profi színvonalú szolgáltatás, megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, és a ránk bízott értékek megóvása, melyet személyre szabott árszabással próbálunk megnyerővé tenni megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Tartós kapcsolatok kiépítésén dolgozunk ezért számunkra a partner elégedettsége a legfontosabb.

Bevásárló Szolgálat

Bevásárló Szolgálat

Cégünk 2002-ben alakult családi vállalkozás. Ekkor vezettük be - Magyarországon elsőként - a bevásárlás-házhozszállítás szolgáltatást. Kezdetben nagy hipermarket áruházakból végeztünk kiszállítást (innen a weboldalunk elnevezése), 2011. januárjától pedig önálló élelmiszer webáruházzá alakultunk. Tettük ezt azért, hogy egyszerűbb szállítási feltételekkel, olcsóbb kiszállítási díjakkal és meglepetések nélküli termékárakkal szolgálhassuk az Ön kényelmét.

Bionom Kft. Budapest weboldala - Élelmiszer

Bionom Kft. Budapest weboldala - Élelmiszer

Hétköznapjaink során számos káros anyagot tartalmazó áruval találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a mesterséges anyagok. A bionóm cikkek minden káros összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio cikkek népszerűsége szüntelenül nő. Az egészséges élet tekintélyes részét képzik a bio cikkek. Allergiásoknak határozottan ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom biobolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Aprólékosan ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden egészségtelen összetevőtől.

Hirdetés
Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Btrans Tardos

Btrans Tardos

A B-TRANS 2006 Kft. 2006-ban alakult, a vállalkozás 100%-ban Magyar tulajdonú. Székhelyünket valamint irodánkat Tardoson, a temető út 3. szám alatt alakítottuk ki, mely teljes egészében cégünk tulajdonát képezi. Társaságunk, alakulása óta tagja a Magán Vállalkozók Nemzetközi Ipartestületének, fő tevékenységi körünk a szállítmányozás. Megalakulásunk óta folyamatosan részt veszünk a nemzetközi fuvarozásban is, amit kizárólag a Magyar Általános Szállítási feltételek figyelembe vételével végzünk.

Budapest Transport Futárszolgálat

Budapest Transport Futárszolgálat

Cégünk vállal Budapesten és vidéken rendkívül kedvező áron éjjel-nappal futárszolgálatot, csomagok szállítását, levelek kézbesítését, körfuvart, gyűjtőfuvart, étel kiszállítást. Külföldön már jól bevállt egységes árakat alkalmazunk, így nem kell időt töltenie a bonyolult fuvartáblázatok böngészésével. A vidéki tarifát GPS alapú térkép szerint számítjuk. A küldemény nyomon követése része szolgáltatásunknak. Futárunk igény szerint a kézbesítés sikerességéről a feladót értesíti e-mailben, SMS-ben, vagy telefonon.

BudaTeher költöztetés

BudaTeher költöztetés

Minden ami költöztetés: lakossági költöztetés, irodaház költöztetés, irodaköltöztetés, lakásköltöztetés, informatikai költöztetés, számítógépes hálózatok költöztetése, nehézgépszállítás. Minden ami konténeres szállítás: konténeres hulladék szállítás, építési törmelék konténeres szállítása, hulladékszállítás, modern szelektív hulladékszállítás, sittszállítás, települési szilárdhulladék szállítás. Minden ami fuvarozás: közúti fuvarozás, belföldi fuvarozás, fuvarszervezés. Minden ami szállítás: szállítás, közúti szállítás, közúti szállítmányozás, szállítmányozás, logisztika. Minden ami áruszállítás: raklapos áruszállítás, ömlesztett áru szállítása, áruterítés. Minden ami teherszállítás: közúti áruszállítás, közúti árufuvarozás, közúti árufuvarozás, anyagmozgatás, közúti teherszállítás, belföldi és nemzetközi költöztetés, ADR-es szállítás csomagolás, bútorszerelés. Minden ami: moving, removal, relocation, trucking, We are experts on moving - removal - relocation - trucking, mover movers, M

Centrum Európa EXpressz

Centrum Európa EXpressz

Centrum Európa EXpressz Futárposta. A Futárszolgálat 2004. decemberben kezdte meg működését. Az elmúlt évek során végbement dinamikus szervezeti és technikai fejlődés eredményeként mára a piac meghatározó szereplőinek számítunk, és törekszünk professzionális futárszolgálatként szolgáltatni megrendelőink részére.

ComplexPress Kft.

ComplexPress Kft.

A Complexpress Logisztika Kft. legfontosabb célja az, hogy más futárszolgálatoknál, csomagszállítóknál sokoldalúbb és több szolgáltatást nyújtson a csomagküldő vállalkozások részére. Folyamatos termékfejlesztésünkkel elértük, hogy ma már a belföldi és nemzetközi futárszolgálatok piacán is egyedülálló szolgáltatásokat és garanciákat nyújtunk. Így pl. a hagyományos csomagszállítás mellett munkaidőn kívüli csomagátvételre 2 teljes országot lefedő alternatív megoldást kínálunk országszerte több mint 3000 (!) átvételi ponton. Csomagolással, csomagolóanyaggal, díjmentes csomaglogisztikai átvilágítással, optimalizálási ajánlatokkal, innovatív megoldási javaslatokkal segítjük Partnereink munkáját a megszokott szolgáltatások nyújtása mellett. Szolgáltatásaink minőségére olyan biztosítékokat nyújtunk, amelyeket a futárszolgálatok között senki más. Csomagszállítási tevékenységünk túlnőtt Magyarország határain, így olyan nemzetközi futárszolgálattá fejlődtünk, amely a külföldi csomagszállításban is egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt. Így pl. több olyan országba is eljuttatjuk utánvétes küldeményeit, ahová multinacionális cégek sem.

Dalmatransz költöztetés

Dalmatransz költöztetés

Cégalapítónk a 80-as évek végétől foglalkozik teher- szállítással, költöztetéssel. Kezdetekben egyszemélyes, egy teherautós vállalkozás voltunk. Az évtizedek alatt összegyűlt tapasztalatunkra alapozva fejlesztjük, bővítjük tovább cégünket. Sok éves tapasztalatunk a garancia a problémamentes költöztetésre. A cégvezetés családi vállalkozásként működik, ezért is tudjuk garantálni ügyfeleink számára a kiemelkedő odafigyelést. Fő profilunkat a költöztetés, szállítás jelenti, belföldi és nemzetközi szinten. Jelenleg hét teherautóval és változó számú alkalmazottal dolgozunk. Sofőr- és rakodócsapatunkat tapasztalt, megbízható emberekből válogattuk össze. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek (BAF,CMR), így az általunk szállított árúra garanciát vállalunk a szállítás során.

Dhl

Dhl

A DHL mindig is fontosnak tartotta, hogy egyedi megoldásokat kínáljon különböző iparágak számára, amelyek nem csak logisztikai szempontból különlegesek, hanem figyelembe veszik az adott iparág vagy piac minden sajátos jellemzőjét. Piacvezető speciális iparági megoldásaink révén valódi versenyelőnyt nyújtunk ügyfeleink számára.

Tuti menü