Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti futárok képes leírás - Futár.tlap.hu
részletek »

Budapesti futárok - Futár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Budapesti futárok
Keresés
Találatok száma - 16 db
0-24 sofőrszolgálat

0-24 sofőrszolgálat

Megbízható sofőrszolgálat, kedvező árakon, Budapesten és vidéken, a Lord Sofőrszolgálat ajánlásával. Szolgáltatásaikért soha nem számolnak fel rejtett díjakat. Az oldalon található árkalkulátorukkal gyorsan és egyszerűen ki lehet számolni a megrendelt szolgáltatás árát. A sofőrszolgálat mellett vállalnak reptéri transzfereket, sofőr bérlést rövid illetve hosszútávra és hozom-viszem szolgáltatást is. Éjjel-nappal lehet őket hívni. Törzsutaskártyájuk birtoklásával 10% kedvezményre jogosulnak megrendelőik.

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Budapest Transport Futárszolgálat

Budapest Transport Futárszolgálat

Cégünk vállal Budapesten és vidéken rendkívül kedvező áron éjjel-nappal futárszolgálatot, csomagok szállítását, levelek kézbesítését, körfuvart, gyűjtőfuvart, étel kiszállítást. Külföldön már jól bevállt egységes árakat alkalmazunk, így nem kell időt töltenie a bonyolult fuvartáblázatok böngészésével. A vidéki tarifát GPS alapú térkép szerint számítjuk. A küldemény nyomon követése része szolgáltatásunknak. Futárunk igény szerint a kézbesítés sikerességéről a feladót értesíti e-mailben, SMS-ben, vagy telefonon.

Centrum Európa EXpressz

Centrum Európa EXpressz

Centrum Európa EXpressz Futárposta. A Futárszolgálat 2004. decemberben kezdte meg működését. Az elmúlt évek során végbement dinamikus szervezeti és technikai fejlődés eredményeként mára a piac meghatározó szereplőinek számítunk, és törekszünk professzionális futárszolgálatként szolgáltatni megrendelőink részére.

Futár - Expresszcsomag

Futár - Expresszcsomag

Az Expresszcsomag futárszolgálat extra gyorsan szállítja ki megrendelőinek, a csomagokat. A rendelés napján kézbesítik a rájuk bízott csomagokat, a Budapest-Miskolc-Győr, Budapest-Kecskemét-Szeged és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza útvonalak között. Korrekt árakat kínálnak szolgáltatásaikért. Különlegesség náluk, hogy a futár személyesen veszi át a feladótól a csomagot, a feladónak nem kell feladnia semmit. A csomagok kiszállítása közúton történik. Az egész ország területére vállalnak csomagszállítást.

Futár rendelés

Futár rendelés

Rendeljen futárt még ma. Budapesten oda-vissza maximum 3900 Ft-ért vállaljuk a fuvart. Futár rendelés online! Elsősorban a gyors és azonnali kézbesítés a fő profilunk, melyben élen járunk a Budapesten tevékenykedő futárszolgálatok között. Minden küldeményt azonnal kézbesítünk felár nélkül, ami nagy mértékben csökkenti a sürgős csomagok szállításának költségeit.

Futar.com

Futar.com

A futár.com-futár azonnal viszi csomagját a feladótól a címzettig Budapesten és Magyarországon bárhová! A megszokott 1-2 órával szemben, nálunk egyáltalán nem kell várnia a kézbesítésre, egyenesen visszük, így küldeménye a legrövidebb időn belül jut a címzett kezébe.

Futar.hu

Futar.hu

Feladatunknak érezzük, hogy ügyfeleinktől átvegyük a csomagszállítás szervezésének gondját és az általunk optimalizált szolgáltatás következtében felszabadult idejüket hasznosabb dologgal töltsék (fejlesszék üzletüket, vagy pihenjék ki magukat). Garantáljuk, hogy képesek vagyunk a vevőink által elvárt kiváló minőségben teljesíteni feladatainkat, megbízható partneri tevékenységünket reális áron végezzük. Folyamatosan fejlődünk, fejlesztjük szolgáltatásainkat, infrastruktúránkat, irodai munkatársaink és futárjaink minden nap tapasztaltabbak, így egyre hatékonyabban és egyre tökéletesebben végezzük futárszolgálati teendőinket. Sokat tanulunk megrendelőinktől, akik újabb és újabb futárpostai és futárszolgálati igényekkel keresnek meg minket, melyek segítenek minket, hogy egyre felkészültebben fogadjuk megrendelőink nem szokványos kívánságait. Vidék vagy Budapest, országos vagy nemzetközi futárszolgálat bátran forduljon hozzánk, megoldjuk csomagszállítási feladatait.

Gyors futárok a XIX. kerületben

Gyors futárok a XIX. kerületben

Gyors futárszolgálat, maximális precizitással, a Mixpakk Kft. jóvoltából. Legfőbb céljuk, hogy mindent teljesítsenek a futárszolgálat terén, ügyfeleik részére. Budapestre és vidékre egyaránt szállítanak ki csomagokat. Kedvező árakon lehet igénybe venni szolgáltatásaikat. Lehetőség van online leadni a megrendeléseket. Rengeteg szolgáltatást nyújtanak, többek között éjszakai kiszállításra és körfuvarra is van lehetőség. Raklapos szállítást is vállalnak, ha arra van igény. Irodájuk a XIX. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Hirdetés
Gyorsposta és Futárszolgálat

Gyorsposta és Futárszolgálat

Gyorsposta és Futárszolgálat Budapest és az egész ország területén. Tevékenységünk küldemények azonnali kézbesítése motorkerékpárral, személygépkocsival Budapesten, illetve belföldön. Célkitűzésünk, hogy ezt a szolgáltatást a leghatékonyabban, a lehető legjobb minőségben és árban végezzük, hogy az Önök szállítással kapcsolatos igényeinek és elvárásainak a lehető legjobban megfeleljünk.

Imperiál 22 futárszolgálat Budapest

Imperiál 22 futárszolgálat Budapest

Az Imperial 22 Futárszolgálat. Profilunk küldemények azonnali kézbesítése biciklis futár, motoros futár, puttonyos autó, ill. tehergépjármű segítségével. Imperial 22 Futárszolgála Budapesten, belföldön egyenruhás futárral juttatja célba ügyfeleink küldeményeit. Célunk, hogy ezt a szolgáltatást a leghatékonyabban, a lehető legjobb minőségben végezzük, sokéves szakmai tapasztalatunknak megfelelően. Az Imperial 22 Futárszolgálat által kézbesítésre, kerülő küldeményekre teljes felelősséget vállalunk.

Matracfutár

Matracfutár

Kiválasztja. Megrendeli. Otthonában átveheti. Kiváló minőségű olasz és magyar bútorok, matracok Budapest területén ingyenes házhoz szállítással. Honlapunkon ízelítőt adunk bútoráruházunk kínálatából. Több száz olasz és magyar bútor, gyerekbútor valamint bababútor közül válogathat. A bútorok képei, leírásai és gyári katalógusai BÚTOROK menüpont alatt találhatók.

Multifutár

Multifutár

2004 nyarán több éves külföldi és belföldi szakmai tapasztalattal az alapítók háta mögött angol mintára, természetesen az előzőleg felmért hazai igényekhez igazodva betétitársaság keretein belül megalakult Szeged és környékének első univerzális futárszolgálata a MULTIFUTÁR. Munkatársainkkal azon cél elérése érdekében fáradozunk, hogy a társadalom minél szélesebb rétegei számára elérhetővé tegyünk egy olyan szolgáltatást, amivel az emberek időt, fáradságot, sok esetben pénzt spórolnak meg.

Pick Pack Pont csomagküldés

Pick Pack Pont csomagküldés

A csomagküldés új generációja megérkezett. Nemcsak Budapestre, hanem már az ország 87 városába és 224 átvevőhelyére szállítjuk el csomagját, hogy vásárlóinak minél kényelmesebb módon tudja továbbítani webáruházában vásárolt áruját. Nem kell különösebb felkészülés, vagy idegeskedés amiatt, hogy a termékek időben megérkeznek-e a megadott helyre. Hiszen amikor megérkezett a vásárlóhoz közeli helyszínre a csomag sms-ben értesítjük őt, így könnyen átveheti csomagját. Bővebb információhoz keresse fel weboldalunkat, szolgálatatásunk előnyös a vásárlónak és a webáruháznak is. Tegyen egy próbát.

Scorpiofutár

Scorpiofutár

Célunk a megrendelők küldeményeinek pontos és kulturált kézbesítése a címzettekhez, éjjel-nappal. Áraink kialakításánál figyelembe vesszük, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a szolgáltatás. Dolgozóink több éves futárszolgálati illetve diszpécseri gyakorlattal rendelkeznek.Szerződött partnereink előfizetési díj nélkül vehetik igénybe szolgáltatásainkat, melyet a tárgyhó utolsó napján történő zárástól számított 10 naptári napon belül átutalással vagy készpénzben fizethetnek. A szerződéssel nem rendelkező partnereink, helyszínen történő készpénzfizetéssel rendezhetik a szolgáltatás díját.

Transoflex Magyarország

Transoflex Magyarország

Küldetésünk, hogy rugalmasságunkat az ügyfeleink és a csomaglogisztikai piac változó igényeinek szolgálatába állítva folyamatos fejlődéssel, a minőségirányítási szabványoknak megfelelő, környezettudatos működéssel, naprakész és valós információk nyújtásával váljunk partnereink első számú csomaglogisztikai szolgáltatójává, valamint cégszervezeti szinten megbízható és stabil hátteret biztosítsunk munkatársainknak, akiknek szakértelme és ügyfélközpontú szemlélete hozzájárul üzleti sikereinkhez.

Tuti menü