Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biciklis futárok képes leírás - Futár.tlap.hu
részletek »

Biciklis futárok - Futár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Biciklis futárok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Drótszamarak Szeged

Drótszamarak Szeged

A Drótszamarak kerékpáros futárszolgálat 2008. áprilisa óta áll a szegedi cégek szolgálatában. A Factory Creative Studio Kft. új üzletága a növekvő és változó piaci igényeket hivatott kiszolgálni. Filozófiánk 3 alappillére: gyorsaság, pontosság, megbízhatóság. Célunk egy olyan szolgáltatás biztosítása, amely a megrendelő igényeit 100 %-ban kielégíti és emellett segít az erőforrások és idő hatékony kihasználásában. Úgy véljük hogy a backoffice munka gördülékenyebb, amennyiben azt nem kell megtörni postára járással, sorban állással és hosszú távon ez a hatékonyabb működés piaci előnyt jelent üzletének, vállalkozásának.

Easy Rider Budapest

Easy Rider Budapest

Futár, Futárszolgálat, Futárposta, Gyorsfurár, Futár árak, Futár rendelés, Biciklis futár, Kerékpáros futár, Bringás Futár, A Futár, hajtás futár, futár pajtás, küldemény, kézbesítés, könnyu lovas, Easy Futárszolgálat, Rider Futárszálgálat, Easy Rider, Easy Rider Futárszolgálat, EasyRider Futárszolgálat, Gyorsaság, Pontosság, Megbízhatóság, Reális Árak, Megfelelés, Expressz, Standard, Expressz futár, Futár expressz, Körfuvar, take it easy, futárok, bringások, Jó futár, Gyors futár, Pontos futár, futár, futár, futár

Elit Expressz

Elit Expressz

Kerékpáros futárszolgálatunk levelek, csomagok, egyéb küldemények gyors szállítását vállalja Budapesten és az egész ország területén. Cégünk 1999 óta a rábízott küldeményeket gyorsan, megbízhatóan, környezetkímélő módon igyekszik célba juttatni. Bár legfőbb profilunk a villámgyors városi kézbesítés bringával, nagyobb, nehezebb dolgokat is nyugodtan küldhet velünk. A belvárosi fuvarokat teherszállító bringával szállítjuk, a törékeny, irtó nehéz vagy vidéki fuvarokra akár autós futárunkat is igénybe veheti. Emellett bármilyen ügyintézést, vásárlást, árukiszállítást is ránk bízhat.

Hajtás Pajtás

Hajtás Pajtás

A Hajtás Pajtás mellett döntő cégek évi 140 tonna szükségtelenül elégetett üzemanyag bűzétől szabadítják meg Budapestet, miközben küldeményük a hívástól számítva 55 perces átlagidővel megérkezik. Nem mindegy, hogy leveled fürge biciklis, vagy benzines futárra bízod! A feleslegesen autózó futár feleslegesen szennyezi a várost, és tovább növeli a mindannyiunkat bosszantó dugót.

Hermes Express Futárszolgálat

Hermes Express Futárszolgálat

Budapesti kerékpáros futárszolgálat. Tapasztalt és megbízható futárjaink gyorsan kézbesítenek bármilyen csomagot Budapest egész területén, minden időben. Vállaljuk nagyobb méretű csomagok autós vagy furgonos szállítását is, akár Budapest agglomerációjába vagy az ország egész területén. Hívjon most! 20/344-28-58

Imperiál Futár

Imperiál Futár

Futárszolgálatunk célja, egy olyan egységes, felhasználóbarát tarifatáblázat létrehozása volt, mely mindenki számára átlátható, és kedvező árat biztosít. Ennek érdekében arra törekedtünk, hogy a legbelső, a 'belvárosi' zóna a lehető legnagyobb kiterjedésű legyen, és azon belül minden küldemény egységáron kerülhessen kiszállításra. Hisszük, hogy a belvárosban a leggyorsabb és legtisztább közlekedési megoldás jelenleg a kerékpár, ezért elsősorban kerékpáros futárokat alkalmazunk, autót csak ha a kézbesítendő csomag paraméterei indokolják.

Iszkiri Futárszolgálat

Iszkiri Futárszolgálat

Az Iszkiri Futárszolgálat kis küldemények szállításával foglalkozik Budapesten és környékén. Vállaljuk levelek és egyéb dokumentumok (filmek, chromalinok, tervrajzok, aláírandó szerződések), adathordozók, reklámanyagok, termékminták, ilyen-olyan jegyek vagy bármely más tárgy - jogszabályokba nem ütköző - szállítását.

ItalHázhozszállítás.eu a partyfutár

ItalHázhozszállítás.eu a partyfutár

A party nem ér véget, amikor elfogyott a pia. Felhívsz minket, és mi visszük neked az éjjeli adagot is, hogy a party folytatódhasson. Italházhozszállítás.eu, a legújabb éjjeli, és délutáni piafutár cég. Tekintsd meg árainkat, nézz körül. Nagy választék, és kedvező árak várnak rád. www.italhazhozszallitas.eu

Pikk-Pakk Futárszolgálat

Pikk-Pakk Futárszolgálat

Futárszolgálatunk 10 éve alakult Budapesten, a csomagszállításban felmerülő igények gyors, pontos és megbízható kielégítésére. Cégünk vállalja, hogy egész évben tisztán és pontosan eljuttatja az Ön küldeményét bárhova Budapesten és vidéken egyaránt. Irodai levélküldemények, kis terjedelmű, sürgős és abszolút megbízhatóságot igénylő megrendelések teljesítését tűztük ki célul, magas színvonalú szolgáltatást nyújtva megbízóink részére.

Tuti menü