Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Árufuvarozás képes leírás - Futár.tlap.hu
részletek »

Árufuvarozás - Futár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futar.tlap.hu » Árufuvarozás
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Innight Hungary Kft

Innight Hungary Kft

Az éjszakai szállítmányozás, fuvarozás területén a szolgáltatást igénybevevők a munkanap megkezdéséig, de legkésőbb reggel 8 óráig kapják meg küldeményeiket ezzel jelentős versenyelőnyt szerezve a hagyományos, nappali expressz csomagküldést használókkal szemben. Az Innight Hungary Kft. több, kisebb-nagyobb változásokon keresztül ( NVS Kft. ) a TNT Innight Group magyarországi képviselőjeként több mint 10 éve kínálja Tisztelt Ügyfelei részére a jól ismert éjszakai, expressz szolgáltatásokat.

Belföldi fuvarozás

Belföldi fuvarozás

Amit Önöknek nyújtunk profi színvonalú szolgáltatás, megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, és a ránk bízott értékek megóvása, melyet személyre szabott árszabással próbálunk megnyerővé tenni megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Tartós kapcsolatok kiépítésén dolgozunk ezért számunkra a partner elégedettsége a legfontosabb.

Btrans Tardos

Btrans Tardos

A B-TRANS 2006 Kft. 2006-ban alakult, a vállalkozás 100%-ban Magyar tulajdonú. Székhelyünket valamint irodánkat Tardoson, a temető út 3. szám alatt alakítottuk ki, mely teljes egészében cégünk tulajdonát képezi. Társaságunk, alakulása óta tagja a Magán Vállalkozók Nemzetközi Ipartestületének, fő tevékenységi körünk a szállítmányozás. Megalakulásunk óta folyamatosan részt veszünk a nemzetközi fuvarozásban is, amit kizárólag a Magyar Általános Szállítási feltételek figyelembe vételével végzünk.

fuvarozás gyorsan

fuvarozás gyorsan

Ha költözik, és megbízható költöztető céget keres, tájékozódjon weblapunkon, ahol a szállítási és fuvarozási lehetőségekről, ajánlatokról, és a professzionális költöztetésről olvashat. A költözéssel kapcsolatos teendőkről is találhat hasznos információkat. Ha költöztető céget keres, nézzen körül oldalunkon. Amennyiben tájékozódni szeretne a költöztetésről és lehetséges megoldásaikról, az díjakról, és a fuvarozás egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk, nálunk a profizmus a megbízhatósággal találkozik a szállítás terén is. A fuvarozásra számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve.

Hungit-Logistic Bt.

Hungit-Logistic Bt.

Cégünk jól képzett szakemberei által amit biztosítani tudunk Önnek, optimális és költséghatékony megoldások a nemzetközi- és belföldi szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén. Tevékenységünk szerves részei: - komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal - részrakományok és kisebb küldemények szállítása - gyűjtőáru szállítás - speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) - túlméretes küldemények szállítása - belföldi disztribúció - szállítmánybiztosítások megkötése

West Start Trans Kft.

West Start Trans Kft.

Cégünk fő tevékenységi köre a közúti teherszállítás, melyet 20 db -3,5 tonna össztömegű- furgonnal, költöztetéshez 5 db ponyvás/dobozos kisteherautóval és 2 db cserekonténeres, pótkocsis szerelvénnyel végzünk. 1990-től foglalkozunk szállítmányozással, az általunk alapított T-Start-Trans Bt. 2000 évtől mind a mai napig állandó szerződött partnere számos nagyáruháznak, költségvetési intézménynek úgy, mint Média Markt, Tesco, Elektro-Outlet, Hajdú-Bihar Megyei Múzeumok Igazgatósága, valamint lakossági megrendelők, akik költöztetést és szállítást rendelnek.

Tuti menü